MEDIA

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Στα τάρταρα η τηλεθέαση, αλλά πίστη πως ο Σασμός είναι πυροτέχνημα – Έτσι θα πάρει πίσω το κοινό

Στον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες είναι το κύριο μέλημα συζήτησης. Υπάρχει βεβαιότητα πως ο Σασμός δεν θα αντέξει τόσο ψηλά.
Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Στα τάρταρα η τηλεθέαση, αλλά πίστη πως ο Σασμός είναι πυροτέχνημα – Έτσι θα πάρει πίσω το κοινό

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Η τηλεθέαση συνέχισε να έχει πτώση, τη στιγμή που τα άλλα σίριαλ μυθοπλασίας κρατούσαν τις δυνάμεις του. Ψυχραιμία πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου, υπάρχει βεβαιότητα πως ο Σασμός δεν θα κρατήσει τόσο ψηλά.

Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τις Άγριες Μέλισσες, δεν το συζητάμε. Γι’ αυτό και επιδίωξή μας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Sportime είναι να σας έχουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον της σειράς. Υπήρξε στην καθιερωμένη συζήτηση για τα προγράμματα της εβδομάδας εκτενή αναφορά στις Μέλισσες. Και παρά το γεγονός πως η τηλεθέαση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά έπεσε κιόλας, υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Κακά τα ψέματα ο Σασμός είναι αυτός που έχει κάνει όλη τη ζημιά. Είναι και το στόρι τέτοιο που έχει χτυπήσει… φλέβα στο κοινό των Μελισσών. Ο χαμός που έχει γίνει αυτή τη στιγμή έγκειται στη δολοφονία του Στεφανή. Ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε στο κοινό και μένει να δούμε πότε θα τον εντοπίσουν οι αρχές. Ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος υποδυόταν τον Στεφανή, δεν είναι πλέον μέρος της σειράς κι αυτό θεωρούν επίσης στον ΑΝΤ1 πως παίζει ρόλο στην πορεία.

Άγριες Μέλισσες: Ο λόγος που αισιοδοξούν για την ανατροπή

Ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα είναι πως έχουν ανέβει οι προβολές μέσω Web Tv των Μελισσών. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν τη δεδομένη στιγμή οι τηλεθεατές βλέπουν real time τον Σασμό, δεν έχουν κόψει επαφή. Η αύξηση στο χρόνο προβολής που θα έχει το σίριαλ του Alpha και το γεγονός που δεν μπορεί να κρατήσει επ’ αόριστον το στόρι με τη δολοφονία του Στεφανή, δίνει ελπίδες στις Άγριες Μέλισσες, με την τηλεθέαση βέβαια να μένει χαμηλά και την Πέμπτη.

Μένει να δούμε στη συνέχεια αν αυτές οι εκτιμήσεις του ΑΝΤ1 θα πιάσουν τόπο ή όχι. Εμείς απλά σας μεταφέρουμε το σκεπτικό μιας πολύ μεγάλης μάχης ανάμεσα στα δύο σίριαλ. Και θα έχει μπόλικα επεισόδια το συγκεκριμένο brad e fair.

Διαβάστε επίσης

Έξαλλος ο Ζούκερμπεργκ – Ξήλωσε όλη την ομάδα του Facebook

Καιρός: Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

https://youtu.be/o28EutWnjVg

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Οριστική είναι η απόφαση του Alpha να ρίξει αυλαία στο Porto Leone, καθώς η σειρά που μας μετέφερε στη νυχτερινή Τρούμπα και στα κόκκινα φανάρια δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιθώρια τόσο σεναριακά όσο και εμπορικά.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media