Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ρένα αποκαλύπτει στον μικρό Σέργιο πως η Δρόσω είναι η μάνα του!

Εξελίξεις που θα καθηλώσουν φέρνουν οι Άγριες Μέλισσες.

Όλο και περισσότερες ανατροπές φέρνουν οι Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια τους, με στόχο την κορυφή στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με τον μικρό Σέργιο να μαθαίνει μία και καλή ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Μετά από επτά χρόνια που κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό, πλέον τα πάντα έρχονται στην επιφάνεια, με τη Ρένα να κάνει την αποκάλυψη.

Η Ρένα λέει την τραγική αλήθεια στον Σέργιο!

Και για ακόμα μία φορά την καταστροφή θα τη φέρει η Μυρσίνη Σεβαστού, η οποία και έκανε το μοιραίο λάθος να αποκαλύψει στη μέλλουσα νύφη της, τη Ρένα, όλη την αλήθεια για το ποια είναι η μητέρα του Σέργιου. Εκείνη μετά το αρχικό σοκ που παθαίνει. στη συνέχεια πιέζει τον Νικηφόρο να κάνουν το επόμενο βήμα και εκείνου τηs προτείνει να αρραβωνιαστούν.

Την επόμενη μέρα μάλιστα κανονίζουν να πάνε στουs γονείs του προκειμένου να Ζητήσει και επίσημο το χέρι τηs. Ο Μόρτζοs με χαρά δίνει ου ευλογίεs του στο ζευγάρι και τουs εύχεται κάθε ευτυχία, ενώ Νικηφόροs και Ρένα ανταλλάσσουν βέρεs! Στη συνέχεια στήνεται μια μικρή οικογενειακή γιορτή για το ευχάριστο αυτό γεγονόs.

Μέχρι που το χαρούμενο κλίμα χαλάει η εισβολή τηs Ασημίναs στο σπίτι! «Ασημίνα, τι κάνειs εδώ;», τη ρωτάει ο Νικηφόροs και εκείνη του λέει πωs πρέπει να μιλήσουν. Οι δυο τουs βγαίνουν έξω και οι γονείs της Ρέναs κοιτάνε με απορία. Από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της και φροντίζει να μην το αφήσει να περάσει έτσι αυτό και την επόμενη μέρα πάει να βρει τη Σταμίρη, του οποία τα λέει έξω από τα δόντια.

Ακολουθεί στη συνέχεια ένα περιστατικό στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που θα θορυβήσει τη Δρόσω, που θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το αν η Ρένα θα κρατήσει αυτό το τεράστιο μυστικό.

Και ο φόβος της βγαίνει αληθινόs, όταν ο μικρόs Σέργιου έχει μια άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα και τηs λέει: «Μη μου λες τι να κάνω! Δεν είσαι η μαμά μου! Μαμά μου είναι η Ασημίνα», και εκείνη πάνω στα νεύρα τηs του απαντάει: «Ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά σου! Η Δρόσω είναι μαμά σου».

Και ο μικρόs σοκάρεται, ενώ αφού ξεστόμισε το μυστικό, η Ρένα κατάλαβε τη ζημιά που έκανε. 0 Σέργιου κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει σε οποιοδήποτε! 0 κόσμου όλου γκρεμίζεται για εκείνον. 0 Νικηφόροs είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του: «Τι πήγεs κι έκανες! Δεν είχεs κανένα δικαίωμα να μιλήσειs στο παιδί μου! Σε παρακαλώ Θέλω να τα μαζέψεις και να φύγειs».

Διαβάστε επίσης:
Ο Ζάχος κλείνει την εφημερίδα του Πέτρου – Η Δρόσω ανατρέπει τους αρραβώνες του Νικηφόρου

Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά καθώς βλέπει μετά τον άντρα τηs να χάνει και το παιδί τηs, ενώ και η Δρόσω γίνεται στόχου του μικρού που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά, όταν του λέει: «Δεν είσαι μαμά μου! Δεν σε Θέλω». Κανείς δεν μπορεί να κάνει καλά τον Σέργιο που τα βάζει με όλουs και με όλα επειδή του έκρυψαν μια τέτοια αλήθεια! 0 ασκόs του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλεs οι ισορροπίες στις Άγριες Μέλισσες από εδώ και στο εξής θα ανατραπούν!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο