Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κωνσταντής θα κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω - Ο παράνομος έρωτας του Δούκα

Οι Άγριες Μέλισσες συναρπάζουν και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν την πρόταση γάμου του Κωνσταντή στην Δρόσω!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και το Sportime έχει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» που θα τις αποκαλύψει.

Όπως διαβάσατε ήδη, το Διαφάνι αναμένεται να συγκλονιστεί από την απομάκρυνση του Τόλλια από την θέση του κοινοτάρχη, θέση την οποία θα πάρει ο Κυριάκος μετά από εντολή του Ακύλα.

Ο Μεγαρίτης έχει βάλει για τα καλά μπροστά το σκοτεινό του σχέδιο και θέλει σε μια τέτοια θέση να έχει έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, με τον οποίο δεν θα νιώθει ότι απειλείται.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη εξέλιξη που θα παρακολουθήσετε καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί και πάλι ο Κωνσταντής που έχει πάρει την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω.

Οι δύο τους θα ζήσουν μερικές στιγμές ευτυχίας, αδιαφορώντας για το τι θα πει το χωριό αλλά κυρίως της αντιρρήσεις της οικογένειας των Σεβαστών για αυτόν τον γάμο.

Τόσο ο Κωνσταντής όσο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και καιρό στον Δούκα και την Μυρσίνη που ούτως ή άλλως δεν βιώνουν και τις καλύτερες ημέρες του γάμου τους.

Έτσι, δέχονται το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο, τη στιγμή που ο Δούκας Σεβαστός ζει τον παράνομα έρωτα του με την Αντιγόνη και πλέον σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα πάρει την περιουσία μέσα από τα χέρια της Μυρσίνης.

Τέλος, η Κορίνα φαίνεται αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Ακύλα την ταυτότητα του άνδρα που έχει μπει ανάμεσα στον γάμο του με την Ζωή όμως ο Μελέτης με την Αιμιλία προσπαθούν να την σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Θα καταφέρουν όμως να την σταματήσουν πριν μιλήσει και προκαλέσει την οργή του Ακύλα;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα επόμενα επεισόδια θα ανεβάσουν κατακόρυφα την τηλεθέαση της σειράς!