Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης εξαφανίζεται - Συμπλοκές στο Διάφανι με κατοίκους και χωροφυλακή

«Άγριες» εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να καθηλώνουν!

Όλο και περισσότερες εξελίξεις που φέρνουν ανατροπές έχουμε στις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση.

Το Sportime παρακολουθεί την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και είναι εδώ όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, για να σας ενημερώσει με νέα spoilers.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, θα δούμε την Πηνελόπη να θέλει να ανοίξει φέρει ξανά στο φως τη δολοφονία του Αλέξη, ενώ τα αδέρφια της με κάθε τρόπο προσπαθούν να μη της το επιτρέψουν.

Το Διαφάνι είναι ανάστατο, αφού οι ετοιμασίες για τις πορείες διαμαρτυρίας για τον Λάμπρο έχουν αρχίσει να κορυφώνονται.

Μάλιστα ο Ντούνιας φτάνει με τους άνδρες του απέναντι από τους κατοίκους και εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν για τα καλά, με πολύ σοβαρά επεισόδια.

Την ίδια στιγμή ο Θανάσης θα πρέπει να πάρει μία πολύ σοβαρή απ΄φοαση, ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει και καταφέρνει να εξαφανιστεί, χωρίς να τον καταλάβει απολύτως κανείς.

Μένει να δούμε αν ο Ακύλας θα μπορέσει να το ανακαλύψει αλλά και πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Και απόψε οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Σε αυτό, ο Νικηφόρος αρνείται ξεκάθαρα την πρόταση του Μόρτζου, αλλά πέφτουν πάνω του ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη για να το κάνουν να γυρίσω πίσω στη Νομαρχία.

Ο Τόλλιας έχει πολλά προβλήματα, τα οποία τα προκαλεί ο Θανάσης και σίγουρα δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ακόμα θα δούμε τον Ακύλα να ετοιμάζεται να πάρει αποφάσεις, που θα αφορούν πολλούς και θα επηρεάσουν ακόμα και τον ίδιο του το γιο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο