Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ελένη ανατρέπει τις καταθέσεις Προκόπη, Τόλλια και Προύσαλη!

Οι Άγριες Μέλισσες, έρχονται με νέα συγκλονιστικά επεισόδια!

Πολλές είναι οι εξελίξεις που αναμένεται να δούμε στις Άγριες Μέλισσες, που είναι από τους πρωταγωνιστές καθημερινά στην τηλεθέαση.

Η άκρως πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, συνεχίζει να μας δίνει καταπληκτικά επεισόδια και μετά τα όσα σας αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, είμαστε εδώ για ακόμα περισσότερα.

Θα δούμε λοιπόν το Μόρτζο να κάνει πρόταση στο Νικηφόρο, με τον πρώτο να την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ωστόσο ο Κωνσταντής μαζί με την Πηνελόπη, κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει πίσω στη Νομαρχία.

Ο Τόλλιας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ο Θανάσης κάνει τα πάντα προκειμένου να του δημιουργήσει όσο περισσότερα προβλήματα γίνεται.

Ο Ακύλας τώρα, συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις που προκαλούν αντιδράσεις, οι οποίες μάλιστα αφορούν και τον ίδιο του το γιο.

Ακόμα το δικαστήριο θα συνεχιστεί με τον Προύσαλη, τον Τόλλια και τον Προκόπη, να δίνουν τις καταθέσεις τους, αλλά η Ελένη θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε επίσης

Άγριες Μέλισσες – Τηλεθέαση: Δηλώνουν πλήρη ικανοποίηση στον ΑΝΤ1 – Έχουν δίκιο;

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Απόψε το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες είναι συγκλονιστικό, με τον Ακύλα να μαθαίνει τα πάντα για τη Ζωή, με τους Σεβαστούς να μπαίνουν πλέον στο στόχαστρο του.

Ο Λάμπρος δέχεται επίσκεψη από τη Μάρω και τον Ζάχο στη φυλακή, προσπαθώντας να τον συνεφέρει αλλά τίποτα δε λειτουργεί.

Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ωστόσο θα της ζητήσει κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο έχει να κάνει με τη Μυρσίνη.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας