Άγριες Μέλισσες: Σε πανικό στον ANT1 για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα - Πότε επιστρέφει κανονικά η σειρά

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν μείνει πίσω τόσο στην τηλεθέαση όσο και στα επεισόδια. Πως θα αντιδράσουν από τον ΑΝΤ1;

Αυτή την εβδομάδα οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλουν δύο μόνο επεισόδια: το σημερινό για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε τα spoilers εδώ, και το αυριανό επεισόδιο της Τρίτης.

Στην αρχή υπήρξε ανησυχία μήπως κόβονται οι Άγριες Μέλισσες, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 η οποία βρίσκεται στον 3ο κύκλο της. Ωστόσο το κύριο πρόβλημα που φαίνεται να είχε η σειρά ήταν ο Κορονοϊός.

Με τη νέα χρόνια τα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους ανάμεσα στους συντελεστές και τους πρωταγωνιστές της σειράς. Αποτέλεσμα, τα γυρίσματα, αν και δεν σταμάτησαν ποτέ, να μείνουν πίσω με πολλές σκηνές να μένουν στη μέση.

Ο ΑΝΤ1, με την είσοδο της σειράς «42 βαθμοί» στη θέση των «Μελισσών» Τετάρτη και Πέμπτη ευελπιστεί πως θα περιορίσει τη ζημιά την ώρα που και η παραγωγή θα καταφέρει να τελειώσει τα επόμενα επεισόδια μέχρι την προβολή τους χωρίς να υπάρξει παύση στις προβολές επεισοδίων.

Ωστόσο, η ανησυχία για το κατά πόσο η προβολή 2 μόνων επεισοδίων την εβδομάδα είναι παραπάνω από έντονη, την ώρα που ο ανταγωνισμός «γιγαντώνεται» με την είσοδο στην βραδινή ζώνη του MasterChef, του Survivor και του πάντα σταθερού «Σασμού».

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι πλέον ίσως οι πιο δυνατές μέρες στην μάχη για την τηλεθέαση. Πέρα από τα παραπάνω προγράμματα των Star, ΣΚΑΪ και Alpha αντίστοιχα υπάρχει και Η Γη της Ελιάς του Mega κάνοντας τον ανταγωνισμό πολύ δύσκολο.

Οι Άγριες Μέλισσες, έμειναν πιο πίσω από τους ανταγωνιστές του την προηγούμενη εβδομάδα. Στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να πανικοβάλλονται καθώς η σειρά είναι ένα από τα πιο μεγάλα τους χαρτιά.

Τα νούμερα της «Φάρμας» που προηγείται είναι πολύ χαμηλά και το lead in που δίνει στη σειρά το ριάλιτι θεωρείται πολύ άσχημο. Από τον ΑΝΤ1 έχουν πλέον προς συζήτηση πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα προκειμένου να ανεβάσουν την τηλεθέαση σε όλα τα προγράμματά τους. Οι αποφάσεις αναμένονται σύντομα…

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο