Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/4: Χαμός στις Άγριες Μέλισσες, με τον Δούκα να είναι οργισμένος και τίποτα πλέον να μην μπορεί να τον ηρεμήσει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/4: Ένα ακόμα επεισόδιο φέρνει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες, με τις εξελίξεις να είναι πραγματικά καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα δούμε τον Δούκα, να είναι απίστευτα οργισμένος μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη.

Στη συνέχεια θα δούμε τα μέλη του Συνεταιρισμού να έχουν μία απίστευτη σύγκρουση με τον Νικηφόρο, με τον Κωνσταντή να μπαίνει μπροστά προκειμένου να τον γλιτώσει.

Από κει και πέρα, η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου, με τον ίδιο να νιώθει ότι απειλείται από όλους και παρά την απόφαση του δικαστηρίου, δεν αφήνει τον Σέργιο να δει από κοντά τη μητέρα του.

Η Ασημίνα, θα πάει στο σπίτι των Σεβαστών και θα δείξει ότι δε… μασάει, για χάρη του μικρού και θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο Γραμματικός τώρα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπη ήθελε να χωρίσουν, αλλά εκείνη θέλει να φύγει και να πάει σπίτι της.

Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι.

Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: «Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν» (vid)