Η ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού, τοποθετήθηκε για το ελληνικό #Metoo, αλλά και στην καταγγελία που είχε προχωρήσει και η ίδια.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μία από αυτές που προχώρησε σε καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό, μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός στην εκπομπή The 2Night Show του ANT1.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την πρώτη καταγγελία, αλλά και τη Ζέτα Δούκα που ήταν η πρώτη από τον χώρο που μίλησε για άσχημη συμπεριφορά που βίωνε στην σκηνή.

«Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποιες πληγές αλλά τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν . Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς την να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει όλο αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να την στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να την στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη», είπε μεταξύ άλλων.

Πέτρος Λαγούτης – Μου πήρε 26 μήνες να απεξαρτηθώ από τον τζόγο

Χάρης Ρώμας: Ετοιμάζει νέα σειρά – Ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί