Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες κι έτσι η Κατερίνα Διδασκάλου απολαμβάνει τις διακοπές της αυτό το διάστημα.

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Το κοινό που έχτισε το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» τα δύο πρώτα χρόνια εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα φανατικό. Έτσι πολύς κόσμος «διψάει» να μάθει λεπτομέρειες για τι εξελίξεις και ανατροπές θα έχουμε στο Διαφάνι στον 3ο κύκλο της σειράς.

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που κάνεις διακοπές μετά το τέλος των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

Σε απευθείας σύνδεση από τη Νάξο, η κα Διδασκάλου είπε στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη -γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας».

Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», η ηθοποιός συμφώνησε.

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Διδασκάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βελεσιώτου (Άγριες Μέλισσες): «Είχα τρέλα με τον Γκάλη» – Πορτοκάλογλου: «Όλη η Ελλάδα ήταν Άρης»

Euro 2020: Λείπει το Βόρεια από την ποδοσφαιρική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας

Ελληνοτουρκικά: Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι για το τσιμέντο στην Ακρόπολη