Αννίτα Πάνια: Γιατί αποχώρησε από το Open – Tι την ενόχλησε

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Αννίτας Πάνια από το Open. Τί ήταν αυτό που πραγματικά την ενόχλησε.

Η Αννίτα Πάνια και η εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» αποτελούν παρελθόν από το Open. Ο λόγος του «διαζυγίου» και η ενόχληση της παρουσιάστριας.

Αννίτα Πάνια: Τέλος απο το OPEN! Κάτι για το οποίο άλλωστε είχε προϊδεάσει…Σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα τόνισε πως δεν θέλει να συνεχίσει αυτό που κάνει, ψάχνοντας κάτι διαφορετικό.

Τα πρώτα «σύννεφα» της παρουσιάστριας με τη διοίκηση του σταθμού ήρθαν από αρχές του καλοκαιριού. Οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις πωλήσεις των προϊόντων που προβάλλονταν μέσα από το «Ανντίτα Κοίτα».

Η παρουσιάστρια προσπάθησε πολλές φορές να πείσει και τις δυο πλευρές ότι ο χρόνος της εκπομπής ήταν μεγάλος. Ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκει θέματα για τέσσερις ώρες που να αφορούν το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνουν και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Και μάλιστα με μια πολύ μικρή ομάδα να την στηρίζει δημοσιογραφικά.

Στο φινάλε της εκπομπής ,η Αννίτα Πάνια ευχαρίστησε τον Φίλιππο Βρυώνη για την συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της ήταν με τον Φίλιππο Βρυώνη και όχι με το Open και είχε διάρκεια έναν χρόνο.

Η εκπομπή που θα πάρει τη θέση της

Η Αννίτα Πάνια στο φινάλε της δεν ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές. Το ρεπορτάζ θέλει τον Φίλιππο Βρυώνη, παραγωγής του οποίου είναι και η εκπομπή που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open, να έχει ήδη συμφωνήσει με την Νικολέτα Ράλλη για ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προβάλλεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Με θέματα lifestyle και καλεσμένους από την showbiz, η νέα εκπομπή που θα δημιουργηθεί θα βγαίνει από τα Μελίσσια και από το studio που έβγαινε η Αννίτα Πάνια.

Τώρα μένει να πέσουν οι υπογραφές με την Νικολέτα Ράλλη να επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από τρία χρόνια, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και απέναντι από την Ναταλία Γερμανού και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα που θα είναι οι τηλεοπτικοί της αντίπαλοι τη νέα σεζόν.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος»

Η Αννίτα Πάνια, λίγους μήνες πριν, είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για την εκπομπή. Τα χαμηλά νούμερα και την άρνηση της να συνεχίσει με το ίδιο πρόγραμμα και την επόμενη σεζόν.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος. Με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα. Αυτή την εκπομπή αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα. Είχε πει η Αννίτα Πάνια.

Πηγή: okmag

Διαβάστε ακόμη: 

Βαρύ πένθος για τον Αιμίλιο Λιάτσο

Έφυγε με καρφάρα από την εκπομπή της Μαλέσκου

Γιώργος Γιακουμάκης: Πήγε στη Βρέμη για Βέρντερ – Ακόμα στο κόλπο η Σέλτικ