Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Παίζουν με μάσκες προστασίας στη σειρά ο Δάσκαλος

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας του σειράς, με τους ηθοποιούς να φορούν μάσκες προστασίας.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τα πάνω κάτω έχει φέρει η πανδημία του Covid-19 και στη σειρά του Mega, ο Δάσκαλος, που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, τα γυρίσματα του νέου εγχειρήματος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη συνεχίζονται και μάλιστα ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες από αυτά, έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.

Για αυτό φροντίζει συχνά πυκνά ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media φροντίζει να κρατάει ενήμερο το τηλεοπτικό του κοινό για αυτά που αναμένεται να δει στους δέκτες του.

Μάλιστα, με μια χθεσινοβραδινή του ανάρτηση, μας έδειξε μερικές σκηνές από το 6ο επεισόδιο της σειράς, όπου και φαίνονται οι ηθοποιοί να φορούν μάσκες προστασίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συντελεστές του σίριαλ ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγιεινής και μπαίνουν πλέον για τα καλά στη τελική ευθεία για την μεγάλη πρεμιέρα, εκεί όπου ίσως έχουμε μια ανατροπή!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, ο Δάσκαλος:

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο