Η Στεφανία Λυμπερακάκη τα πήγε πολύ καλά στη Eurovision κατακτώντας τη 10η θέση, ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μια δική του... πρόταση.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τα πήγε πολύ καλά στη Eurovision κατακτώντας τη 10η θέση, ωστόσο ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου είχε μια δική του... πρόταση.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τα πήγε πολύ καλά στη Eurovision κατακτώντας τη 10η θέση, ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μια δική του… πρόταση.

Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάστηκε σίγουρος ότι ο καλλιτέχνης τον οποίο προτείνει, αν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στη Eurovision, τότε θα κερδίζαμε σίγουρα!

Ο λόγος για τον Good Job Nicky, κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη, που είναι φυσικά αδερφός του καθότι γιος του Γιάννης Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

«Κύριοι, αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι, ΝΑ ποια ελληνική συμμετοχή θα κέρδιζε φέτος στη Eurovision», αναφέρει η ανάρτηση (μπορείτε να τη δείτε παρακάτω) που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης παραθέτοντας απόσπασμα από το κομμάτι «January 8th».

Πριν λίγο καιρό ο Νικόλας Βαρθακούρης είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε αναφερθεί στο πώς προέκυψε το ψευδώνυμο Good Job Nicky «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου».

Επίσης ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας «Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μαλακισμένο”, (συγγνώμη μαμά) αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη».

 

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κομμάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

La Casa De Papel 5: Δείτε το trailer απο το πολυαναμενόμενο φινάλε!

Γ. Μανωλίδης: Πάμπλο Γκαρσία: Ποιος ο λόγος να αναφέρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Τι είπε ο σύζυγος της Κάρολαιν