Γκλέτσος – Σκληρή δήλωση: O Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε σε εκπομπή σχετικά με την κόρη του και τι της είπε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ήταν καλεσμένος την μέρα που ήταν η γιορτή του πατέρα, στην εκπομπή «Μαμά-Δες» στην ΕΡΤ, και τα είπε με την Ζωή Κρονάκη για την κόρη του.

Σ’ αυτήν αποκάλυψε πως λέει πάντα την αλήθεια στην κόρη του, ακόμα και όταν αυτή δεν είναι βολική. Χαρακητριστικά τόνισε πως: «Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα».

Ενώ ακόμη ανέφερε πως πως λέει την αλήθεια, ώστε να μην έχει κάποια στιγμή τι να πει. Για παράδειγμα τον ρώτησε αν είναι χοντρή και αυτός της απάντησε καταφατικά.

Με αυτό τον τρόπο, άρχισε να κάνει δίαιτα και γυμναστική και τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Στην αρχή κάνει πως δεν τσατίζεται, όμως στην συνέχεια του το φυλάει. Έτσι στην πρώτη ευκαιρία που την δίνει, του το ανταποδίδει.

Τέλος απαρνήθηκε τους χαρακτηρισμούς «αρσενικό παλαιάς κοπής» ανέφερε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Γι’ αυτόν τον λόγο αποφεύγει να λέει. Με αφορμή τον τελευταίο γεγονός, σημείωσε και το περιστατικό με την κόρη του.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος μεσοπέλαγα με την πιο απίθανη παρέα

Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown

ΑΕΚ: Επιμένουν οι Τούρκοι για Γαλανόπουλο και Φενέρ