Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Η Ραζάν περιμένει διαβατήριο για να φύγει από το νησί

Συνταρακτικές είναι η εξελίξεις στη σειρά Γλυκάνισος.

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Το ενδιαφέρον του κοινού έχει συγκεντρώσει η νέα σειρά Γλυκάνισος, με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές και να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η σειρά του ΣΚΑΙ κερδίζει επεισόδιο με το επεισόδιο περισσότερο κοινό και θέλει να ανέβει στην τηλεθέαση.

Η Ελεάνα είναι έγκυος και η Ραζάν είναι σε σοκ.

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδιο: Η Ραζάν περιμένει διαβατήριο για να φύγει από το νησί

Η Ανθή σκέφτεται την πρόταση του Νικήτα να φύγουν μαζί και του του λέει, ζητώντας ωστόσο να κάνει λίγο υπομονή. Αυτός δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν.

Η Ραζάν αναζητάει δουλειά ωστόσο μάταια. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητάει από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση του από εκεί που την άφησαν και ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ ώστε να φύγουν από το νησί.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες όσων ξυλοφόρτωσαν τον Άγγελο. Η δεύτερη συνειδητοποιεί ότι είναι οι ίδιοι που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

Όσο η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει, ο Στρατής είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος. Η Μαργαρίτα και ο Άγγελος δείχνουν στον Θανάση τις φωτογραφίες αυτών που ξυλοκόπησαν τον Άγγελο.

Παράλληλα, η Αλίκη βλέπει τη μητέρα της στη φυλακή.

Ο Στρατής ετοιμάζεται να ανοίξει μία ταβέρνα και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο για την απόφαση αυτή, αφού θέλει να την ανοίξει στη Ραζάν. Ωστόσο, αυτό φέρνει σύγκρουση με τον Φίλιππο και φεύγει από το σπίτι, ενώ απολύεται ο Θόδωρος από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι αυτή και ο Έκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Γλυκάνισος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime