Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή - Αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής

Στο μήλον της Έριδος μετατρέπεται στη σειρά «Η γη της ελιάς» η μικρή Αγγελική με τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη στην ιστορία της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Όσο και αν περιμέναμε κάποια πράγματα αυτά που συμβαίνουν στη σειρά «Η γη της ελιάς» στον δεύτερο κύκλο συγκλονίζουν.

Η Βάνα Δημητρίου κατά γενική ομολογία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το ανατρεπτικό σενάριό της στη σειρά το οποίο κρύβει εκ νέου κι άλλες εκπλήξεις.

Η σχέση Μυρτάλη με Αλέξη έχει ήδη προκαλέσει ποικίλα σχόλια από τους τηλεθεατές ενώ και σε αυτό το στόρυ θα έχουμε εξελίξεις με τον Αλέξη να πιάνει στα πράσα τη Μυρτάλη με τον Χρήστο.

Η ιστορία όμως που θα έχει τις περισσότερες ανατροπές έχει ως πρωταγωνίστρια την μικρή Αγγελική.

Μαρίνα και Αντιγόνη θα βρεθούν αντιμέτωπες για την αγάπη της μικρής όμως στη μάχη αυτή δε θα είναι μόνες. Σύντομα ο βιολογικός πατέρας της θα κάνει την εμφάνισή του και εκεί όλα αλλάζουν!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής επιστρέφει στη Μάνη

Το όνομα Σωκράτης Δρακόπουλος μπορεί να μη σας είναι γνωστό ακόμη αλλά στη συνέχεια της σειράς θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις.

Ο Σωκράτης είναι ένας φιλόδοξος και εργατικός άντρας ο οποίος ζει στη Σουηδία. Εκεί εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος σε εταιρία η οποία ενδιαφέρεται για το Ελληνικό ελαιόλαδο και έτσι φτάνει στη Μάνη για να προχωρήσει από κοντά σε διαπραγματεύσεις.

Στη Μάνη όμως έρχεται ξανά αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Κάποτε είχε περιστασιακή σχέση με την Αντιγόνη. Εκείνη έμεινε έγκυος από αυτόν χωρίς όμως να του το πει ποτέ.

Έτσι ο Σωκράτης δε γνωρίζει τίποτα για το παιδί του ούτε για τι περιπέτειές του, ούτε καν την ύπαρξή του. Όμως με την άφιξή του στη Μάνη όλα αλλάζουν και οι ανατροπές θα διαδεχθούν η μία την άλλη.

Τον ρόλο του Σωκράτη θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επερχόμενα επεισόδια «Η γη της ελιάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης καταθέτει στην αστυνομία όσα ξέρει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η ομολογία της Ευτυχίας κόβει την ανάσα!