Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά εξομολογείται την δολοφονία που έκανε - Αρετή και Μέλπω τσακώνονται για τον Στάθη

Η γη της ελιάς συνεχίζεται σήμερα με νέο επεισόδιο και ανατρεπτικές αποκαλύψεις.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Όπως αποκαλύπτει το νέο «Η γη της ελιάς spoiler», μεγάλη ένταση θα επικρατήσει μεταξύ Αρετής και Μέλπως για τον Στάθη ενώ η μεγάλη αποκάλυψη της Αθηνάς θα φέρει εξελίξεις.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες του όπως φαίνεται και από τα νούμερα που αυτή σημειώνει στην τηλεθέαση.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε ανατροπή αναφορικά με την περιουσία των Βρεττάκων. Μάλιστα η Ιουλία αναλαμβάνει το ελαιοτριβείο.

Η συνταρακτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Ιάκωβο δεν θα φέρει την αντίδραση που αυτή περίμενε και την εκπλήσσει. Του εξομολογείται τα πάντα: ότι πρόκειται για τη σχέση της με τον Δημήτρη, όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της αλλά και τον φόνο τον οποίο διέπραξε όταν ήταν έφηβη.

Η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Την ίδια ώρα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του.

Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί με την Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου με την απουσία του Μάνου να είναι αισθητή. Όταν η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ο Μάνος θα την απορρίψει ξανά.

Η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη. Η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη.

Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του για να την παρηγορεί. Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο επεισόδια σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Ο Στάθης αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος να κρατηθεί πια μακριά της. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και η Ιουλία ταξιδεύουν στο Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ο Θεοδόσης ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του. Ο Θεοδόσης, από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα.

Η επιστροφή της Μέλπως διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην Χάιδω και τον Λυκούργο, καθώς η Χάιδω ζηλεύει και δεν νιώθει άνετα με την παρουσία της. Ο Στέφανος διανυκτερεύει στο πατρικό του, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μυρτάλη και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα.

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη μπαίνουν ενεργά στην παραγωγή των προϊόντων τους, με τον Κωνσταντίνο να τις στηρίζει σε κάθε βήμα. Η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη και οι φαντασιώσεις του για εκείνη, αρχίζουν να τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο