Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης για την Μυρτάλη επιστρέφει!

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται και ο εφιάλτης για την Μυρτάλη επιστρέφει!

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικά αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Η Γη της ελιάς» και το Sportime έχει για ακόμη μια φορά το νέο μεγάλο «Η Γη της ελιάς spoiler» που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Αφού πρώτα σας είπαμε πως η δολοφονία του Κυριάκου θα τα ανατρέψει όλα πλέον σας αποκαλύπτουμε πως η Μυρτάλη θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά με τον εφιάλτη της.

Ο Αλέξης βγήκε από την κλινική, με την Μαργαρίτα να νομίζει πως ο γιος της έχει ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, όμως αυτό θα αποδειχθεί ένα τεράστιο ψέμα.

Ο απαγωγέας της Μυρτάλης θα επιστρέψει για να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή της, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει, παρότι θα τον δούμε να συνάπτει σχέση με μια κοπέλα που γνώρισε στην ψυχιατρική κλινική.

Αυτή η κοπέλα ονομάζεται Μάρθα και ο Αλέξης θα συνάψει σχέση μαζί της, δείχνοντας πως έχει προχωρήσει στην ζωή του και πως η ψυχιατρική κλινική του έκανε μεγάλο καλό.

Εκείνη μάλιστα, δείχνει να είναι ερωτευμένη μαζί του κάτι που χαροποιεί την μητέρα του, πριν όμως επιστρέψει και πάλι ο εφιάλτης.

Μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη και την Μυρτάλη θα είναι αρκετή για να κάνει την κατάσταση να ξεφύγει και πάλι.

Ο Αλέξης προσπαθεί να μιλήσει στην Μυρτάλη, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να γίνεται έξαλλη και του ζητάει να μη την σταματήσει να την ενοχλεί και να την κυνηγάει.

Παρότι εκείνος δείχνει να ακούει τα όσα του λέει η μητέρα του και να συμφωνεί μαζί της, όλα θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα καθώς σχεδιάζει ήδη την επόμενη επίθεση στο θύμα του.

Έτσι θα καταστρώσει ένα νέο πλάνο προσέγγισης της Μυρτάλης που θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με το σκληρό του πρόσωπο, το οποίο και θα την οδηγήσει ακόμη και μέχρι την αυτοκτονία, με τα επόμενα επεισόδια να απογειώνουν τη τηλεθέαση της σειράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μάρθα μαθαίνει τα πάντα για τους γονείς της