Ήλιος επόμενα επεισόδια: Αυτοί οι πασίγνωστοι ηθοποιοί μπαίνουν σύντομα στη σειρά

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Ήλιος spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης με τα όσα θα δείτε στη συνέχεια να υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, στα επόμενα επεισόδια θα δείτε την Ελένη να μπαίνει στο χειρουργείο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα στο σίριαλ αναμένεται να μπούνε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Κωνσταντίνος Κάππας που θα υποδυθούν δύο ρόλους που θα αλλάξουν τις ισορροπίες σε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Αρχικά ο Παναγιώτης Μπουντούρης θα υποδυθεί τον ρόλο του Αχιλλέα Φωτιάδη, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος ψυχίατρος που αναλαμβάνει, με την προτροπή της Αθηνάς, να βοηθήσει τον Στέφανο στη φυλακή.

Έχει τη δύναμη να αναλάβει κάτι δύσκολο και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Στέφανου, αλλά και το ενδιαφέρον της Αθηνάς που προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της μετά την προδοσία που βίωσε.

Μάλιστα θα τον δούμε να έρχεται κοντά με την Αστυνομικό η οποία αναμένεται να τον ερωτευθεί όμως το παρελθόν της με τον Στέφανο είναι αυτό που την προβληματίζει καθώς αντιλαμβάνεται πως εκείνος είναι ερωτευμένος ακόμη μαζί του.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Κάππα, ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Γιώργο Σαρρή, τον μεγάλο αδερφό του Νικήτα που εισβάλει στην ζωή του μετά από πολλά χρόνια.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Αυτοί οι πασίγνωστοι ηθοποιοί μπαίνουν σύντομα στη σειρά

Μια τυχαία γνωριμία του με την Λήδα στο νοσοκομείο τον φέρνει και πάλι κοντά στον αδερφό του, με τον οποίο έχει να μιλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα σοβαρό όμως πρόβλημα υγείας αναμένεται να φέρει και πάλι κοντά τα δύο αδέρφια, με την συνδρομή πάντα της αγαπημένης του Νικήτα.

Διαβάστε επίσης: Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με απαγωγή της Αζίζα – Χαροπαλεύει ο Δημήτρης μετά απο απόπειρα δολοφονίας του

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο