Ήλιος επόμενα επεισόδια: O Ήλιος στα επόμενα του επεισόδια στον ΑΝΤ1, αναμένεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστικός και να συνεχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού όσον αφορά την τηλεθέαση.

Ο Ήλιος στα επόμενα επεισόδια του αναμένεται να τραβήξει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς ο Στέφανος οργανώνει την απόδραση του μαζί με την Αθηνά.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: O Ήλιος στα επόμενα του επεισόδια στον ΑΝΤ1, αναμένεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστικός και να συνεχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού όσον αφορά την τηλεθέαση.

Παρά το γεγονός πως εδώ και κάποιο καιρό, έχει αλλάξει ζώνη προβολής, γιατί σ’ αυτήν που βρισκόταν πήγε το Ράδιο Αρβύλα, παρόλα αυτά η αλλαγή αυτή δεν έχει επηρεάσει τον αρκετό κόσμο που το έβλεπε, που… ακολουθεί την σειρά και στην νέα ώρα προβολής της.

Όπως έγραψε το Sportime, στα επόμενα του επεισόδια θα δούμε πως ο Στέφανος απαγάγει Άρη και Ιάσωνα και απειλεί τον Δημήτρη με τις ζωές τους!.

Επίσης η Αλίκη, η Εύα και η Αλεξάνδρα περνάνε ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Άρη.Την ίδια ώρα, ο Άρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Η Αθηνά είναι ευτυχισμένη κοντά στο Στέφανο, αγνοώντας την αλήθεια και τον κίνδυνο που διατρέχει.

Ο Δημήτρης έχει τα δικά του σχέδια, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει και ο κίνδυνος είναι διάχυτος για όλους. Μια επίσκεψη της Σοφίας στο αστυνομικό τμήμα καταλήγει σε μια δυσάρεστη έκπληξη, ενώ η Δάφνη δέχεται έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που βάζει εκείνη και το Χρήστο σε μεγάλο δίλημμα.

Κι ενώ ο χρόνος πιέζει για το Χάρη, η γιαγιά του συγκρούεται με τη Λήδα και το Νικήτα για την αντιμετώπιση της αρρώστιας του. Ο Στέφανος οργανώνει την διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά.

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα! (Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, 17:30, ANT1)

Η Αθηνά και ο Στέφανος χαίρονται την εκδρομή τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Η Ελπίδα εξηγεί στον Δημήτρη τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του γιου του Μενέλαου…

Η Λήδα κι όλη η οικογένεια προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Χάρη που ανησυχεί πως οι γιατροί του κρύβουν κάτι για την υγεία του. Η Αλίκη και ο Δημήτρης βασανίζονται από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει φτάσει η σχέση τους…

Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται μόνος με την Αθηνά, ο Μιχάλης τυχαία ανακαλύπτει στο γραφείο του Στέφανου κάτι που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Ο Δημήτρης βρίσκει τη δύναμη να πάρει την απόφασή του για τη σχέση του με την Αλίκη.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής 3/12