Ηλιος επομενα επεισοδια: Σε κρίση Νικήτας και Λήδα - Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει αναστάτωση στην σχέση τους

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Ήλιος.

Ηλιος επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ανατροπές θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ο Ήλιος σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Ήλιος spoiler».

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να φέρνει σε καθημερινή βάση στο κανάλι, υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης και δείχνει σαν να μην επηρεάστηκε ποτέ από την αλλαγή ώρας κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την απόφαση του Στέφανου να βάλει τέλος στην ζωή του όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί η σχέση του Νικήτα και της Λήδας.

Πιο συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει αναστάτωση στην σχέση του ζευγαριού το οποίο όπως θα δούμε θα βρεθεί σε κρίση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV» όλα θα ξεκινήσουν όταν η Λήδα βρίσκεται στο νοσοκομείο και καλείται να εξετάσει έναν ασθενή.

Τότε θα διαπιστώσει πως αυτός ο ασθενής είναι ο αδερφός του Νικήτα κάτι που όπως είναι λογικό θα την σοκάρει αρχικά καθώς ο αγαπημένος της δεν της είχε πει ποτέ πως έχει αδερφό.

Έτσι αποφασίζει να τον ενημερώσει για αυτή της την ανακάλυψη, γεγονός που θα κλονίσει την σχέση τους.

Ο Νικήτας μαθαίνει για αυτή την συνάντηση αλλά δεν σκοπεύει να αποκαλύψει ολόκληρη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με τον αδερφό του στην Λήδα.

Έτσι, θα τον δείτε να λέει ψέματα για τον πραγματικό λόγο που δεν της είχε πει την αλήθεια μέχρι εκείνη την στιγμή προκειμένου να κρύψει το παρελθόν του.

Η Λήδα όμως θα αντιληφθεί πως ο Νικήτας δεν της λέει ολόκληρη την αλήθεια, γεγονός που θα την απογοητεύσει και θα δημιουργήσει ένα ακόμη πρόβλημα.

Με την σειρά της, θα κάνει την προσπάθεια να τον πείσει να έρθει εκ νέου σε επαφή με τον αδερφό του, όμως ο Νικήτας θα την κατηγορήσει πως επεμβαίνει σε ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα.

Τότε αντιλαμβάνεται πως ο λόγος που τα δύο αδέρφια δεν μιλιούνται είναι ακόμη πιο σοβαρός, όμως σκοπεύει με κάθε τρόπο να τον ανακαλύψει.

Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και τα τελευταία τηλεοπτικά νέα στο MediaTime.gr