Ήλιος επόμενα επεισόδια: Φωτογραφία σοκ με τον Διονύση να κακοποιεί κοπέλα - Ο Στέφανος βάζει τέλος στη ζωή του

Ο Ήλιος συνεχίζεται και με τις εξελίξεις να μη σταματούν να τρέχουν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Η σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει το κοινό με την καθημερινή δράση να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Στο σημερινό «Ήλιος spoiler» των επόμενων επεισοδίων στο προσκήνιο έρχεται για άλλη μια φορά ο Διονύσης ενώ οι εξελίξεις για τον Στέφανο δεν είναι καλές.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενα spoiler, οι κατηγορίες κατά του Διονύση δεν έχουν τέλος ενώ ο Στέφανος βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Στέφανος θα δεχτεί και άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή.

Στα επόμενα επεισόδια ο Διονύσης θα «πιαστεί στα πράσα» από τον Δημήτρη την ώρα που φέρεται επιθετικά προς την κοπέλα που τον κατήγγειλε. Ο Δημήτρης βγάζει κρυφά φωτογραφία το περιστατικό.

Η Αλίκη θα βρει στο πλάι της ένα σύμμαχο τον οποίο κανείς δεν περίμενε… Αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσάνθη!

Η Ελπίδα φοβάται και ανησυχεί για το μέλλον του Ιάσωνα όταν μαθαίνει ότι αυτός έχει σχέση με την Ελένη.

Ο Στέφανος βάζει τέλος στη ζωή του και τραυματίζεται μόνος του μέσα από τη φυλακή. Τον βρίσκουν και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Αλίκη βρίσκει μπροστά από το αυτοκίνητό της ένα μικρό, φοβισμένο κοριτσάκι μόνο του το οποίο θα γίνει το επίκεντρο της ζωής της.

Ήλιος: Αυτά θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Η Σοφία προσπαθεί να καθησυχάσει τη Λένα μετά τις αποκαλύψεις για το Διονύση στο διαδίκτυο. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα σχετικά με τον πατέρα της.

Η Λήδα προτείνει στο Νικήτα κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή τους στο μέλλον. Εκείνος, με τη σειρά του, της έχει ετοιμάσει μια έκπληξη.

Ένας εργάτης από το εργοστάσιο παρακολουθεί την Αλίκη… Ο Δημήτρης οργανώνει μια επικίνδυνη αποστολή βασισμένος σε στοιχεία που έχει δώσει ο Στέφανος. Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν τα στοιχεία είναι σωστά ή αν πρόκειται για παγίδα…

Η Αλίκη μαθαίνει κάτι αποκαλυπτικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης του εργοστασίου…

Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και τα τελευταία τηλεοπτικά νέα στο MediaTime.gr