Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

Καρφιά προς την πολιτική διαχείριση και τον τρόμο που σπέρνουν τα κανάλια έριξε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λάκης Λαζόπουλος όσον αφορά τον τρόμο που έχουν σπείρει σχετικά με τον Κορονοϊό.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για όλα στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή της στο OPEN TV. Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής σχετικά με την κατάσταση που ζούμε με τον Κορονοϊό διαδέχονταν η μία την άλλη.

Ο γνωστός για την ειλικρίνεια του παρουσιαστής και ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία ερώτηση. Ταυτόχρονα οι ατάκες του ήταν «φωτιά» στρέφοντας την προσοχή όλων στα λόγια του.

Ο παρουσιαστής δεν φοβήθηκε να ρίξει τα καρφιά του προς όλες τις κατευθύνσεις όσον αφορά την διαχείριση τους για την πανδημία.

«Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τον φόβο» δήλωσε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δημιουργείται φοβία» στον κόσμο με αυτά που ακούγονται. «Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεραστεί ο φόβος με το θα το κάνεις! θα το κάνεις!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αντιδραστική φύση του Έλληνα λέγοντας «Τον Έλληνα τον πιέζει όλο αυτό. Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει από μόνος του.»

 

Διαβάστε Επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Είμαι αντίθετος στο να έρχονται μόνο εμβολιασμένοι στα θέατρα»

Κορονοϊός: «Ένας ανεμβολίαστος έχει δεκαπλάσια πιθανότητα να διασωληνωθεί ή να πεθάνει» – Βόμβα από Ψαλτοπούλου;

Ελένη Ράντου: Απίστευτο – Η κόρη της είναι ίδια με αυτή!