Λάκης Λαζόπουλος για ηπατίτιδα στα παιδιά: Άρχισαν τα πειράματα να δείχνουν τις επιπτώσεις τους

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τον συσχετισμό της ηπατίτιδας στα παιδιά με τα εμβόλια Κορονοϊού.

Ο ηθοποιός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Λάκης Λαζόπουλος ήταν για ακόμη μία φορά καυστικός και αποκαλυπτικός στο podcast που πραγματοποιεί στο news247.gr με όνομα «Στο στόμα του Λάκη».

Μεταξύ άλλων, ο Λαζόπουλος μίλησε για το… Πασχαλινό πανηγύρι στη Νάουσα της Πάρου, τον Εμμανουέλ Μακρόν και τη νίκη του στις εκλογές στη Γαλλία, τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά και την υπόθεση για τη Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την οποία έχει ξαναμιλήσει σε προηγούμενη εκπομπή του.

Αυτό όμως που ξεχώρισε σε όσα σχολίασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ήταν αυτά που είπε για τα αινιγματικά κρούσματα οξείας ηπατίτιδας στα παιδιά που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, ο Ηλίας Μόσιαλος αποκάλυψε στο «Πρώτο Θέμα» πως μία Βρετανική έρευνα συσχετίζει την οξεία ηπατίτιδα με τον Κορονοϊό.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να μην παραθέσει και τους δικούς του προβληματισμούς για το θέμα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «άρχισαν τα όργανα» και πως «άρχισαν τα πειράματα να δείχνουν τις επιπτώσεις τους», υπονοώντας έμμεσα πως τα εμβόλια αρχίζουν να βγάζουν παρενέργειες.

Όσον αφορά το γεγονός πως η αιτία εμφάνισης της ηπατίτιδας μένει αδιευκρίνιστη ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει τα βέλη του και προς τους δημοσιογράφους και την γραμμή που ακολουθούνε. «Προς το παρόν μέχρι να βρουν κάποιο  ψέμα να διαχέουν οι δημοσιογράφοι, η αιτία μένει αδιευκρίνιστη.», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας νοήμων άνθρωπος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η περίπτωση να έχει κάποια σχέση με τα εμβόλια κατά του Κορονοϊού. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι το πρώτο που σκέφτεται το μυαλό και η λογική και το πρώτο που δεν σκέφτονται οι δημοσιογράφοι.

Ο, τι είναι αδιευκρίνιστο μετά τα εμβόλια… είναι αμέσως ύποπτο για συσχετισμό με τα εμβόλια. »