Λάκης Λαζόπουλος: «Υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν να κολλήσουν Κορονοϊό για να αποκτήσουν ανοσία»

Σε μία εκτενή συνέντευξη στην εκπομπη Καλοκαίρι Not και την Ελένη Τσολάκη προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος και οι ατάκες του έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Για μία σκληρή αλήθεια μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στον αέρα της εκπομπής που αφορά τις νεαρές ηλικίες και την αντιμετώπιση τους προς τον ιό. 

Η συνέντευξη του δημοφιλή παρουσιαστή και ηθοποιού σήμερα το πρωί στο OPEN, έκλεψε τις εντυπώσεις. Πολλές ατάκες ακούστηκαν σχετικά με τον Κορονοϊό και τα εμβόλια, θέματα δηλαδή που συζητιούνται καθημερινά από όλους πλέον.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε τόσο για την αντίθεση του στα θέατρα μόνο για εμβολιασμένους όσο και για την φοβία που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και ατάκες που έχει ακούσει κατά καιρούς από νέους όπως ότι «δυστυχώς δεν κόλλησαν»!

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε συζήτηση νεαρών που έπεσε στην αντίληψη του κατά την διάρκεια του ταξιδιού του πάνω σε πλοίο με προορισμό την Πάρο, τον τόπο στον οποίο ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Στη συζήτηση ο νεαροί μιλούσαν για κορονοπάρτι και ότι δυστυχώς δεν κατάφεραν να κολλήσουν ακόμη! «Πήγα σε κορονοπάρτι και δεν κόλλησα..» άκουσε να λέγεται.

Στη συνέχεια τόνισε ότι αυτό είναι κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη καθώς οι νέοι βιάζονται να κολλήσουν από τον ιό και να τον περάσουν ελαφριά όπως πιστεύουν παρά να κάνουν το εμβόλιο. «Οι νέοι προτιμούν να κολλήσουν παρά να κάνουν το εμβόλιο» δήλωσε στη συνέντευξη.

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

Λάκης Λαζόπουλος: «Είμαι αντίθετος στο να έρχονται μόνο εμβολιασμένοι στα θέατρα»

Παναθηναϊκός – Αποκλειστικό: Υπέγραψε τον αριστερό μπακ, Απόστολο Μαρτίνη