Τα βίντεο και ο ιατροδικαστής δίνουν απαντήσεις για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip.

Απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip αναζητούν οι Αρχές.

Τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, ο οδηγός του δεξιοτίμονου Audi R8, που φαίνεται να κάνει κόντρα με την Porsche του Mad Clip το μοιραίο βράδυ και ο ιατροδικαστής αναμένεται να λύσουν τον γρίφο.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως τα δυο super cars ξεκίνησαν κόντρα από τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφού πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, η Porsche του 34χρονου ράπερ «έφυγε» έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης.

Ο οδηγός του Audi, ωστόσο το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν από το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δύο γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Σήμερα Παρασκευή, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες κατά την αποχώρησή του από τον γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Διαβάστε επίσης:

«Μην ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα είμαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα» (vids)

Mad Clip: To τελευταίο «αντίο» από… όλο τον κόσμο

Mad Clip: Τον πρόδωσε το πάθος του – Δείτε τι έλεγε για το αμάξι του!