Ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ο τράπερ Light λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip για το πως πενθούν κάποιοι.

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Light λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip σχετικά με το πως πενθούν κάποιοι τον θάνατο του τράπερ. 

Ο Light εξήγησε πως θα νιώσει καλύτερα ψυχολογικά αν επιστρέψει άμεσα στη δουλειά του, εν αντιθέσει με κάποιους που άλλους μουσικούς που ανακοίνωσαν πως θα απέχουν για κάποιες μέρες ως ένδειξη πένθους προς τον Mad Clip.

Έτσι ο Light επιτέθηκε στους συγκεκριμένους -χωρίς να κατονομάσει πάντως- λέγοντας πως το κάνουν υποκριτικά καθώς έτσι κι αλλιώς δεν έκαναν κάπου εμφανίσεις ώστε να τις διακόψουν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Δε θέλω να κρίνω κανέναν για τον τρόπο που επιλέγει να πενθήσει και κατά πόσο το πένθος του είναι αληθινό ή για τα μάτια του κόσμου. Βγήκανε κάποιοι και είπανε πως δε θα κάνουν live για 40 μέρες λες και έκαναν όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι και τα σταματάνε τώρα ως ένδειξη πένθους.

Ανεβάστε τις συνομιλίες σας από το 2015, κάντε 50 στόρυ και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του λες και θα τα διαβάσει, πείτε καμιά ιστορία για το πόσο καλά τον ξέρατε και πόσο καλοί φίλοι ήσασταν να δει ο κόσμος πόσο στεναχωριέστε.

Εγώ επιλέγω να επιστρέψω στη δουλειά, το αν με βοηθάει να μένω στο σπίτι αδρανής ή το αν είναι νωρίς το ξέρω εγώ και κανένας άλλος. Αν θέλεις να τιμήσεις κάποιον καλό είναι να κάνεις αυτό που θα ήθελες να κάνεις και είμαι σίγουρος πως ο μεγαλύτερος workaholic που γνώρισα στη ζωή μου, θα μου έλεγε να δουλέψω πιο πολύ και πιο σκληρά από ποτέ.

Όσοι μας μάθατε από το YouTube και την τηλεόραση, καλά θα κάνετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό γιατί κινδυνεύετε να ακουστείτε όσο ηλίθιοι είστε όσο και στην πραγματικότητα».

Ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram ο τράπερ Light λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip για το πως πενθούν κάποιοι.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το video ντοκουμέντο με το οποίο αποκάλυπτε τις σχέσεις με την οικογένεια του

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την ώρα της εφόδου πέταγε την κοκαΐνη στην τουαλέτα!

Πύργος: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε περαστικούς!