Η Μαρίνα από το MasterChef ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής

Η Μαρίνα από το MasterChef ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαρίνα από το MasterChef ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής.

Masterchef 1/6: Ο μεγάλος τελικός είναι εδώ!. Την ίδια ώρα για το ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στο Star, η Μαρίνα που πήρε μέρος στο παιχνίδι.

Αρχικά για το τι αισθάνθηκε με το που βγήκε έξω και άκουσε τα σχόλια για την ίδια από τα άλλα άτομα στο παιχνίδι:
«Εγώ συνηθίζω να μιλάω ωμά. Δεν τα σκέφτομαι και λέω αυτό που μου βγαίνει, αυτό που θέλω να αναφέρω.

Δεν έχω κρύψει ποτέ πως μπήκα με συγκεκριμένη στρατηγική στο παιχνίδι. Από την αρχή που μπήκα και στις επιστροφές, όλες τις φορές ήμουν αυθεντική.

Δεν περίμενα αυτό που νόμιζε ο κόσμος όταν βγήκα έξω πρώτη φορά. Ενώ μου έκανε… πόλεμο, συνέχεια ο Διονύσης, νόμιζα πως θα φαινόταν ποιος πραγματικά είναι.

Όταν είδα έξω πως ο Διονύσης τα λέει αυτά μόνο σε εμάς και όχι μπροστά στις κάμερες, έπαθα…σοκ. Γ’ αυτό όσα παιδιά με ξέρανε καλά, ξέρανε γιατί συμπεριφερόμουν έτσι και πήγαινα και άκουγα μουσική.

Το έκανα για να αποφύγω τον Διονύση και να μην του δίνω σημασία. Όπου με έβρισκε στο σπίτι μου έκανε διάφορα σχόλια».

Για τον λόγο που γινόταν αυτό η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε: «Δεν το κρύβω στην αρχή κάναμε πολύ παρέα μεταξύ μας. Όμως ίσως κάποιες συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκαν.

Προσπάθησα να διακωμωδήσω την κατάσταση, για να μην παρεξηγηθώ γιατί έχω άντρα και παιδιά έξω. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν του έδινα τον λόγο. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έφυγα την πρώτη φορά.

Όμως ο Διονύσης είναι πολύ καλός μάγειρας άλλο πράγμα είναι η συμπεριφορά του. Όταν γύρισα μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά συνέχισε να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο».

Τέλος ζήτησε συγνώμη που παρεξήγησε την σχέση που είχαν ο Ιωάννης με την Μαρία. Τους έβλεπε να κάνουν αρκετή παρέα μεταξύ τους και νόμιζε πως συμβαίνει κάτι άλλο. Μίλησε όμως μαζί της και έτσι ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Της ανέφερε η Μαρία πως κάνει λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεθέαση 1/6: Τιτανομαχία για τρεις! Ποιος άντεξε στην κορυφή – MasterChef, Survivor ή Άγριες Μέλισσες;

Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα μέτρα προστασίας

Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από Ισπανία αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ» – Τον αποθέωσε η Marca!