Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε το MasterChef και ήδη με το που βγήκε της έγινε η πρώτη πρόταση για δουλειά.

Masterchef: Η Μαργαρίτα έτσι σκοπεύει να αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ, που κέρδισε ως έπαθλο, επειδή πήρε την πρώτη θέση, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Στην Μυτιλήνη πάντως, την υποδέχθηκαν με τιμές. Αρκετός κόσμος, μαζί με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη μαζί με την σύζυγο του Δήμητρα.

Η Μαργαρίτα έχει μεγαλώσει στην Λέσβο. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή στην Σκάλα Καλλονής. Έτσι πήγε λίγες μέρες μετά την νίκη της, στο νησί της. Με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο , που στήριξε την όλη προσπάθεια της.

Ήδη μάλιστα της έγινε η πρώτη επαγγελματική πρόταση. Σύμφωνα με το LesvosPost.com, θα είναι η βασική σεφ, σε δείπνο που θα διοργανώσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε όλους τους συντελεστές, της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

Σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση. Τα βασικά γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας, πραγματοποιούνται, εδώ και λίγο καιρό στην Λέσβο αλλά και την Χίο, γι’ αυτό και θα γίνει το δείπνο.

Η ίδια πηγή πάντως υποστηρίζει, πως δεν θα είναι η μοναδική επαγγελματική πρόταση για την Μαργαρίτα. Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, φαίνεται να της πρότεινε να έχουν μία γενικότερη συνεργασία, για να γίνει προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, μέσω της μαγειρικής της ικανότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor spoiler 15/6: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία;

Νόλε Τζόκοβιτς: Τα παιδικά χρόνια στον πόλεμο στη Σερβία και η μάχη για τη Παγκόσμια νίκη!

Απεργία 16/6: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς – Οι συγκεντρώσεις!