Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, που αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της φετινής χρονιάς.

Η σειρά του Mega έχει δυναμική παρουσία στην prime time ζώνη, σαρώνοντας στην τηλεθέαση, ενώ αναμένεται ανάλογη συνέχεια.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το νέο φονικό που συγκλονίζει, ενώ στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ο Πέτρος, που συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Στο κρατητήριο ο Πέτρος – Ο Σαράντος μαθαίνει πως ο πατέρας του ήταν παιδοβιαστής

Όπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, η απόπειρα του Πέτρου να μπει κρυφά στο μοναστήρι, παρά την απαγόρευση, καταλήγει στη σύλληψή του, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ηγουμένη, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συστηματική υπονόμευση της Κασσιανής.

Την ίδια ώρα, οι ερωτήσεις του Μανόλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ, τότε που πήγε να τη βιάσει ο Διακοσάββας, ο οποίος διαφέντευε στην περιοχή, αλλά σκοτώθηκε.

Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του. Ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του και ανακαλύπτει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Σταυρίνος σχεδιάζει με τον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι

Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter που η Αμαλία παντρεύεται τον βιαστή της – «Καταγγέλουν» τους σεναριογράφους

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο