Μαζωνάκης - Σχοινάς: Τέλος η συνεργασία - Αυτός είναι ο λόγος που τα έσπασαν

Ακυρώθηκε ξανά η πρεμιέρα της συνεργασίας των δύο τραγουδιστών με το ρεπορτάζ να φέρνει στο προσκήνιο τις έντονες διαφωνίες τους.

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του μουσικού προγράμματος στο οποίο βρίσκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς.

Οι δύο τραγουδιστές τα έχουν «σπάσει» μεταξύ τους με τις διαφωνίες να φαίνεται να είναι πολλές και την οριστική ακύρωση της συνεργασίας να φαίνεται πως είναι κοντά.

Όπως μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η συνεργασία είχε αρχικά σχεδιαστεί να κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου παίρνοντας μία μικρή αναβολή για τις 15 του μήνα με την επίσημη ανακοίνωση να κάνει λόγο για «διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών».

Όμως η πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη για χτες Πέμπτη 15/9 δε πραγματοποιήθηκε επίσης με τον κόσμο να ενημερώνεται την τελευταία στιγμή

Ωστόσο υπάρχει αρκετό παρασκήνιο πίσω από τις αναβολές…

Μαζωνάκης – Σχοινάς: Για αυτό το λόγο διαφωνούν

Αρχικά, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια η πρώτη αναβολή συνέβη επειδή ο Διονύσης Σχοινάς είχε να κάνει μία ένσταση για την αφίσα η οποία διαφήμιζε τη συνεργασία τους.

Στην αφίσα το όνομα του Μαζωνάκη φαινόταν ως το πρώτο όνομα με τον ίδιο τον Σχοινά να είναι γραμμένος με μικρά γράμματα σαν κάποιος πολύ υποδεέστερος.

Να σημειωθεί ότι πράγματι ο Μαζωνάκης ήταν αυτός που θα ήταν το πρώτο όνομα στη συνεργασία έχοντας από πίσω του μεγάλο κοινό, όμως ο Σχοινάς ενοχλήθηκε με αυτή τη στάση καθώς θεωρούσε ότι οι εμφανίσει θα ήταν επί ίσοις όροις.

Έτσι ζήτησε μια πιο ισότιμη αντιμετώπιση έχοντας και ο ίδιος το δικό του κοινό με τα χρόνια παρουσίας του στις μουσικές σκηνές.

Η διεύθυνση της παραγωγής εισάκουσε το παράπονό του διορθώνοντας την παρατυπία στην αφίσα και όλα έμοιαζαν έτοιμα για την πρεμιέρα.

Το σκηνικό άλλαξε ωστόσο στην πρόβα τζενεράλε. Νέες διαφωνίες σχηματίστηκαν για τον χρόνο τον οποίο θα έχει ο κάθε τραγουδιστής στη σκηνή με τον Διονύση Σχοινά να αισθάνεται ξανά αδικημένος.

Τέλος αναφέρθηκε ότι η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε χτες στο κέντρο για να παραλάβει τον σύζυγό της δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή της.

Ειδήσεις τώρα 

Τα νούμερα: Αντύπας, Μποφίλιου, Γαρμπή, Μαζωνάκης, Μπέζος κάνουν χαμό στην ΕΡΤ

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Masterchef: Μπαμπάς ο Θείος Λεωνίδας – Τότε βγαίνουν από το μαιευτήριο