Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: O Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη του, αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη του, αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: O Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη του, αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: O Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και σ’ αυτή έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον ένατο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Ο αγαπημένος «Κυρ Ηλίας» του σίριαλ αρχικά σχολίασε για το ελληνικό #MeToo: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος. Με ενοχλεί η κακή χρήση της εξουσίας.

Δεν σημαίνει πως επειδή έχεις εξουσία, δεν πρέπει να μην σέβεσαι τον άντρα και την γυναίκα και να κάνεις ότι θέλεις».

Αν είχε πέσει στην αντίληψη του κάποιο παραβατικό περιστατικό το οποίο θα το χαρακτήριζε παρενόχληση τόνισε πως όχι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Προφανώς δεν καταλάβαινε κιόλας γιατί ήταν αφοσιωμένος στην δουλειά του, για να μάθει περισσότερα πράγματα. Ήταν… μαγκούφης, δεν έκανε καφενείο και κουτσομπολιό.

Όσον για την σειρά είπε πως φοβήθηκαν αν ο ρόλος της Καίτης, που ενσαρκώνει η Κλέλια Ρενέση θα είχε πρόβλημα και αν θα τον αγκάλιαζε ο κόσμος, σε σχέση με τον ρόλο της Μαρίνας.

Όμως οι συγγράφεις δημιούργησαν έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Ενώ από τα πρώτα δοκιμαστικά έδεσαν με την Κλέλια Ρενέση.

Τέλος έκανε γνωστό στο περιοδικό «Εγώ» πως: «Τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουμε και πάλι τα γυρίσματα. Ενώ ο νέος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως παντρεύτηκα το κορίτσι και θα μου αλλάξει τα φώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε ο Κρατερός Κατσούλης: «Χυδαίες δικαιολογίες και ψέματα»

Φωτιά στην Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται!