«Ο Άνθρωπος του Θεού» - Δείτε αποσπάσματα από την αριστουργηματική ταινία που σάρωσε στο Ελληνικό box office- Άρης Σερβετάλης

Δείτε αποσπάσματα από την αριστουργηματική ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», της Γέλενα Πόποβιτς που σάρωσε στο Ελληνικό box office!

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Σαρώνει και δίνει απαντήσεις η αριστουργηματική ταινία, «Ο Άνθρωπος του Θεού», της Γέλενα Πόποβιτς που από την Πέμπτη (26/8) παίζεται στις οθόνες του ελληνικού κινηματογράφου!

Σχεδόν 100 χρόνια μετά τη κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, ο διάσημος ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, με μια μοναδική ερμηνεία γεμάτη ταπείνωση και με πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας που κουβαλά αυτός ο ρόλος, ενσαρκώνει έναν μεγάλο Άγιο της Εκκλησίας και αγγίζει την ψυχή κάθε Χριστιανού.

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη ταινία, με τους αριθμούς των εισιτηρίων που έχουν κοπεί μέσα σε 11 ημέρες να τα λένε όλα, καθώς περισσότεροι από 170.000 θεατές, σε σινεμά κινηματογράφους ολόκληρης της χώρας, έχουν φροντίσει να ζήσουν αυτή την απίστευτη εμπειρία.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και ορισμένα αποσπάσματα της ταινίας τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ο Άνθρωπος του Θεού: Στο κελλάκι του Αγίου Νεκταρίου η σκηνοθέτης – Η διαθήκη, οι προθήκες με τα προσωπικά αντικείμενα και τα άμφια

«Άνθρωπος του Θεού»: Δίδει ελπίδα και πίστη στους Έλληνες!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup 2021 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου!