Σάκης Ρουβάς: Καλή χρονιά με #cancel_rouvas εύχονται οι χρήστες του Twitter

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες για την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό η οποία θα έχει κόστος 215.000 ευρώ.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς συναυλία στον Λυκαβηττό, χωρίς την παρουσία κόσμου φυσικά λόγω των μέτρων κατά του Κορονοϊού.

Η συναυλία μάλιστα αναμένεται να έχει διάρκεια 17 μόλις λεπτά ενώ πρόκειται να κοστίσει 215.000 ευρώ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών. Ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο για άλλη μία προκλητική σπατάλη δημόσιου χρήματος η οποία έφερε την οργή  των πολιτών στα Social media από τότε που έγινε γνωστή.

Την ώρα που τα κρούσματα σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, την ώρα που ανακοινώνονται το ένα μετά το άλλο μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο δήμος Αθηνών αποφάσισε να ξοδέψει ένα υπέρογκο ποσό για την πραγματοποίηση μιας συναυλίας. Η επιλογή αυτή την ώρα που τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για κάτι πολύ πιο ουσιαστικό εν μέσω πανδημίας, όπως δηλαδή η ενίσχυση του ΕΣΥ έχει εξαγριώσει άπαντες.

Πιο συγκεκριμένα η αγανάκτηση των πολιτών είναι έκδηλη μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης του Twitter. Οι πολίτες είναι έξαλλοι και επιζητούν την ακύρωση της συναυλίας.

Τα πυρά στα σχόλια των τουιτεράδων δέχονται τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δε φαίνεται να επηρεάζεται από τις αντιδράσεις αναφέροντας ότι πρόκειται για «παράδοση», αλλά όσο και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος όλο αυτό το διάστημα εν μέσω των σχολίων.

Το χάσταγκ #cancel-rouvas μετράει πάνω από 5.000 tweets μέχρι την ώρα που γράφτηκε το άρθρο. Η σκηνή η οποία έχει ήδη στηθεί έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στον κόσμο καθώς φαίνεται πως «όλα κυλούν ομαλά»… για την διοργάνωση της συναυλίας και μόνο.