Σασμός: Ο θάνατος του Πετρή συγκλόνισε τους τηλεθεατές - Χαμός στο Twitter με το χτεσινό επεισόδιο! (vids)

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει του τηλεθεατές με την χτεσινή εξέλιξη με το θάνατο του Πετρή να ταράσσει το κοινό!

Σασμός: Όσα «Σασμός spoiler» και αν γραφτήκαν, κανείς δεν ήταν έτοιμος για αυτό που παρακολουθήσαμε χτες το βράδυ. Ούτε καν το συγκινητικό trailer spoiler του Alpha που προμήνυε όσα προβλήθηκαν χτες.

Ο Πετρής έχασε τη ζωή του και ο σπαραγμός της απώλειάς του συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

Η δολοφονία του μάλιστα από τα χέρια του Αστέρη κάνει ακόμη πιο τραγικό το σκηνικό. Ένας Σταματάκης σκοτώνει έναν Βρουλάκη.. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, η βεντέτα αναζωπυρώνει, ο Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα αργήσει πολύ ακόμη να επέλθει!

Δείτε 2 βίντεο που δείχνουν το σκηνικό της δολοφονίας του Πετρή από τον Αστέρη:

Ακόμη, η αντίδραση της οικογένειας του όταν μαθαίνει το θάνατό του που ράγισε καρδιές, με τις ηθοποιούς να παραδίδουν ρεσιτάλ ερμηνείας:

Όσα παρακολουθήσαμε χτες είναι μόνο η αρχή γιατί οι εξελίξεις πλέον θα είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Η ζωή των πρωταγωνιστών αλλάζει μια για πάντα, και η Αργυρώ υπόσχεται εκδίκηση για το θάνατο του αδερφού της.

Ωστόσο, το χτεσινό επεισόδιο, αν κρίνουμε από τα σχόλια και τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, ο κόσμος θα κάνει καιρό να το ξεπεράσει! Απόδειξη μάλιστα πως η σειρά του Alpha σάρωσε την τηλεθέαση χτες, Δευτέρα 24/1 αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Στο Twitter μάλιστα την ώρα προβολής του, το #Σασμός ήταν στα πρώτα trends της χώρας όπως και ονόματα των πρωταγωνιστών της σειράς.

Τα σχόλια που διαβάσαμε στο Twitter είναι χαρακτηριστικά του αντίκτυπου που είχε ο θάνατος του Πετρή. Ο κόσμος συγκινήθηκε, εκνευρίστηκε με την εξέλιξη ωστόσο όλοι συμφώνησαν για ένα πράγμα: τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών με τους Μαρία Πρωτόπαπα, Όλγα Δαμάνη, Δανάη Παπά, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να συγκεντρώνουν αποθεωτικά σχόλια ενώ πολλοί ευχαρίστησαν και τον «Πέτρο Βρουλάκη» Κώστα Νικούλι για την παρουσία του στη σειρά.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο