Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου άρχισε η σημερινή (25/6) εκπομπή «Ευτυχείτε» καθώς η παρουσιάστρια χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. 

Στο νοσοκομείο η γνωστή παρουσιάστρια για εξετάσεις, απουσίασε από την εκπομπή της.

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου άρχισε η σημερινή (25/6) εκπομπή «Ευτυχείτε» καθώς η παρουσιάστρια χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. 

Απούσα από την έναρξη της εκπομπή της «Ευτυχείτε» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή (25/6) λόγω αδιαθεσίας. Όπως έγινε γνωστό αντιμετώπισε πρόβλημα δύσπνοιας με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής στο OPEN TV.

«Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία.

Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ, είναι καλά.

Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Από την πλευράς της η Χρίσλα Γεωργακοπούλου πρόσθεσε: «Πολύ καλά έκανε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό».

Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες (25/6) η Κατερίνα Καινούργιου δάκρυσε για τα τανιμανιδάκια.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα 

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler 24/6: Αυτός ο πιο δημοφιλής παίκτης

Άρης: «Συμφώνησαν με Σαντιάγκο Γκαρσία οι κίτρινοι – Περιμένει τα εισιτήρια»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μπάμπη πολλά χρόνια πριν τον φόνο