Το σενάριο Ντάνος αντί Τανιμανίδη έπαιξε, όπως και το ντουέτο, αλλά δεν προχώρησε από τον Ατζούν.

Το σενάριο Ντάνος αντί Τανιμανίδη έπαιξε, όπως και το ντουέτο, αλλά δεν προχώρησε από τον Ατζούν.

Έχετε καταλάβει πως έχουμε μπει σε περίοδο Survivor. Μέχρι να ξεκινήσουν όμως τα αγωνίσματα και γενικώς το κυρίως πιάτο, έχουμε μπόλικο δρόμο ακόμα. Από το Sportime θα μάθετε τους διάσημους που θα μπουν στο παιχνίδι και πολλά ακόμα.

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη τα πρώτα τηλέφωνα από την παραγωγή της Ατζούν Media έχουν γίνει και προχωράνε καλά. Με μερικούς διάσημους υπάρχει δε καταρχήν συμφωνία. Περισσότερα νέα τις επόμενες μέρες. Πριν από αυτό όμως, να σας ενημερώσουμε για όσα ακούστηκαν περί του παρουσιαστή του Survivor 4.

Δεν ήταν φήμες και σενάρια τα όσα ειπώθηκαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Υπήρξαν φωνές και μάλιστα έντονες προς τον Ατζούν να αναλάβει ο Ντάνος κεντρικός παρουσιαστής! Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν μέσα στις προθέσεις του Ατζούν, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε τον Τανιμανίδη πρώτο βιολί.

Όταν η συζήτηση λοιπόν πήγε στο αν θα μπορούσαν οι δυο τους να συνυπάρξουν, εκεί βγήκε το… λαβράκι. Τι δηλαδή, πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν… μιλιούνται! Δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο ούτε ζωγραφιστό. Τι, πως και γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμα.

Τόσες selfie παρέα, τόσες φωτογραφίες από κοινού, μέχρι και στο γάμο με την Χριστίνα Μπόμπα καλεσμένος ήταν ο Ντάνος, αλλά… δεν. Το σενάριο να πάνε παρέα στον Άγιο Δομίνικο δεν έπαιξε ποτέ. Κι όταν τέθηκε το δίλημμα στον Ατζούν Σάκης ή Ντάνος, το Τούρκος απάντησε… Sakis.

Στο δια ταύτα, καμία αλλαγή δεν θα έχουμε στους παρουσιαστές του Survivor 4. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός θα είναι το ντουέτο.

Η δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor