Χαμός έγινε στο Πρωινό! Ο Βαγγέλης Περρής και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήρθαν σε αντιπαράθεση, λόγω των δηλώσεων που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», προκειμένου να μιλήσει για το Survivor, αλλά και για την περιβόητη δήλωσή της σχετικά με την ύπαρξη ερωτικής επαφής στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Βαγγέλης Περρής πέταξε τα βέλη του κατά της δημοσιογράφου, κατηγορώντας τη, ότι εκθέτει προσωπικά στοιχεία άλλων ανθρώπων μόνο για να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής απηύθυνε τον λόγο στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λέγοντας: «Αυτό σημαίνει ότι είναι αλήθεια; Δηλαδή εκεί ήσουν σαν ανταποκρίτρια ερωτικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά ήρθαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και το λες; Ποιος είναι ο ρόλος σου, γιατί βγαίνεις και το λες;

Το λέω κατευθείαν σε σένα γιατί είσαι ένα κορίτσι στην αρχή της ζωής σου, να βγαίνει και να ζητάει ένα επαγγελματικό κομμάτι, αποκαλύπτοντας ερωτικές δραστηριότητες ανθρώπων συνομήλικων της. Αυτό που αποβλέπει; Γιατί το κάνεις αυτό;»

Στη συνέχεια, εκείνη απάντησε, υποστηρίζοντας: «Καταρχάς εγώ δεν είπα ποια άτομα ήρθαν σε ερωτική επαφή. Με ρώτησαν και εγώ τους είπα ότι πιστεύω ότι έχει γίνει.

Το σεξ δεν είναι έγκλημα, είναι απόλαυση, οπότε δεν ξέρω γιατί πρέπει να γίνεται ντόρος γύρω από αυτό. Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να μου δώσει άδεια για να μιλήσω. Όταν μου κάνουν μία ερώτηση απαντάω, αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Ζούμε στη δημοκρατία, δεν είπα κάτι κακό».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα – Όλες οι πληροφορίες

«Στον τάκο» – Τι είναι στην πραγματικότητα και τι σημαίνει για τα reality και τους παίκτες!

Survivor: Η απαράδεχτη χειρονομία του Σάκη στη Μαριαλένα (vid)