×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor διαρροή ασυλία 26/6: Οριστικό! Αυτοί το 1-0!


    Sportime Team

Survivor διαρροή ασυλία 26/6: Οριστικό! Αυτοί το 1-0!


Survivor διαρροή ασυλία 26/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τετάρτης (26/6). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Αφορά την επόμενη ασυλία που θα δούμε. Την προτελευταία στο φετινό Survivor. Συγκεκριμένα την ομάδα που όλα δείχνουν πως κερδίζει το πρώτο παιχνίδι.

Survivor διαρροή ασυλία 26/6

Ήταν μια κοπιαστική μέρα. Δύο αγωνίσματα, μπόλικη αμφισβήτηση, πολύ ένταση. Βέβαια είναι κάπου λογικό. Όταν μεγαλώνει η παρέα, μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις. Ο κόσμος που διάβασε όλους αυτούς τους μήνες Sportime πέρασε καλά και… καλόμαθε. Αυτό θέλαμε και το πετύχαμε. Λίγα επεισόδια έχουμε ακόμα. Δύο παιχνίδια ασυλίας (μπορεί και τρία), αγώνες κατάταξης και ένα ακόμα συμβούλιο αποχώρησης. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα.

Survivor διαρροή Μπορά: ΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι! Πανηγυρίστε…

Ας αρχίσουμε όμως με το τι θα δούμε απόψε. Δεδομένα λοιπόν στο επεισόδιο της Τετάρτης έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ποια ομάδα κάνει το 1-0 λοιπόν; Η μαύρη ομάδα είναι αυτή που ανοίγει το σκορ. Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα κάνει το 1-0 και μαζί το πρώτο βήμα για να πάρει την τελευταία ασυλία. Την τελευταία ασυλία στην 3η ελληνική εκδοχή του Survivor.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Θα γίνει προσπάθεια να μάθουμε τι θα συμβεί με τους αγώνες κατάταξης. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πράγματα που περιμένουμε. Δεν είναι και λίγο εξάλλου το γεγονός πως ο νικητής, φτάνει στον τελικό. Απευθείας δηλαδή στη δυάδα του τελικού για να διεκδικήσει το τρόπαιο τος νίκης. Μαζί φυσικά και τα 100.000 ευρώ.

Οριστικό! Στο Μπόντρουμ ο ελληνικός τελικός!

Επανερχόμαστε πουρνό πουρνό με highlights και νέες ενημερώσεις.

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  


Τελευταία Νέα