«Βόμβα» επιστροφής του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor, έριξε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός!

Survivor – Γιώργος Λιανός: Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4 μετά την αποχώρηση του καλύτερου φίλου του στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, Τζέιμς Καφετζή.

Για την εξέλιξη αυτή που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ρίχνοντας «βόμβα» επιστροφής του Νίκου Μπάρτζη, που έχει βγει από το νοσοκομείο και διαμένει σε ξενοδοχείο διαφορετικό από του Τζέιμς!

Συγκεκριμένα είπε: «Τα πράγματα είναι σοβαρά… Εγώ θα πω την πλευρά της παραγωγής. Θα πω την ανακοίνωση της παραγωγής, δεν θα πω πολλά πράγματα! Ούτως ή άλλως θα το δουν την Κυριακή, ας το πω από τώρα… Δυσκολεύομαι να το πω!»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός: «Όλη μέρα ήμουν κομπλέ, αλλά τώρα δυσκολεύομαι με αυτή την είδηση…»!

Και πρόσθεσε: «Θα μπει, ό,τι θα μπει, θα μπει… Την Κυριακή θα μπει…»!

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική καθώς, χθες, το Sportime αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά κι αυτό δεν αλλάζει!

Ο Γιώργος Λιανός όμως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Λογικό είναι λοιπόν να μιλάμε με… γρίφους, τη στιγμή που όμως έδωσε είδηση!

Αυτή είναι πως θα δούμε τον Νίκο και πάλι στις οθόνες μας και αυτό γιατί η παραγωγή δεν θέλει να είναι μια ξερή ανακοίνωση η αποχώρησή του, επιβεβαιώνοντας τα όσα σας είχαμε μεταφέρει από τη χθεσινή κιόλας ημέρα.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε να ανακοινώνει ο ίδιος την αποχώρηση του από το παιχνίδι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor – Τζέιμς: Δείτε πως ήταν όταν έκανε πάρτι στη Ρόδο (pic & vids)