MEDIA

Survivor spoiler 16/6 αποχώρηση: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί! ΕΚΠΛΗΞΗ!

Οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο της Πέμπτης από το Survivor.
Survivor spoiler 16/6 αποχώρηση: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί! ΕΚΠΛΗΞΗ!

Survivor spoiler 16/6 αποχώρηση: Θα πω πως δεν είναι μία από τις καλές μέρες του Survivor. Πέμπτη είναι και όπως κάθε Πέμπτη τελευταία είναι μέρα αποχώρησης. Και κάθε αποχώρηση είναι περίεργη λίγο έχοντας μπει στην τελική ευθεία πια για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σε πολύ λίγο καιρό είναι ο τελικός. Τέσσερις υποψηφίους είχαμε, δύο φαβορί να αποχωρήσουν, αλλά τελικά έγινε η έκπληξη.. Ποιος αποχωρεί;

Τα δύο τελευταία συμβούλια του νησιού ήταν αρκετά ζόρικα. Είχαν υψηλούς τόνους και μεγάλη ένταση για τους παίκτες. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να κάνει πάλι το κομμάτι και το έκανε. Ο Professor παίζει πολύ καλά το παιχνίδι, είναι από τους παίκτες που φέρνουν τηλεθέαση και τα καταφέρνει. Διότι, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αποχωρεί ούτε αυτή τη φορά. Αυτό σημαίνει πως τα ρεκόρ με 11 παραμονές του ανήκει!

Η Ασημίνα ήταν η παίκτρια που δέχθηκε αρκετά πυρά. Έχει μια δυναμική όμως και αυτή τη βοήθησε να παραμείνει στο παιχνίδι. Από την προηγούμενη φορά που είχε βγει στον τάκο είχε φανεί πως δεν θα έχει πρόβλημα. Ειδικά ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφίους.

Γιωργος Ταλάντσεβ και Στάθης Σχίζας ήταν οι δύο παίκτες που βγήκαν στο συμβούλιο του νησιού. Πάντα αυτοί οι τελευταία υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο να οργανωθούν. Με άλλα λόγια, ο κόσμος που είναι πίσω και περιμένει να στηρίξει δεν είναι στις επάλξεις.

Οι ψηφοφορίες μας

Οι δικές ψηφοφορίες εξακολουθούν να τρέχουν. Θα συνεχίσουν μάλιστα μέχρι το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης. Η πραγματική τάση βγαίνει από όταν ο κόσμος έχει περισσότερη ώρα στη διάθεσή του για να δώσει την ψήφο του. Με άλλα λόγια, τα συμπεράσματα είναι πάντα χρήσιμα. Ειδικά αν υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζει κάποιος δωρεάν. Αλλά μία φορά.

Στο Sportime έχετε τη δυνατότητα βέβαια να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ, Διότι, αυτή η ψηφοφορία μας δίνει πάντα μια άλλη νότα, την τάση των haters.

Στο Mediatime δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε με θετικό τρόπο. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ. Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης; Έχετε χρόνο σχεδόν μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος την Πέμπτη το βράδυ.

Survivor spoiler 16/6 αποχώρηση: Ποιος φεύγει;

Ανάμεσα στα δύο αγόρια των κόκκινων παίχτηκε όλη η ιστορία και θα δούμε την αποχώρηση το βράδυ. Πρώτη βέβαια θα έχουμε αγώνισμα για έπαθλο. Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Στη συνέχεια η αποχώρηση.

Εκεί θα δούμε ένα αποτέλεσμα έκπληξη. Από αυτά που δεν περιμέναμε. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το παιχνίδι. Παρά το γεγονός πως στην τελευταία ψηφοφορία ήταν μαζική η στήριξη που έλαβε, μία εβδομάδα μετά το χαρτί γύρισε. Ο Στάθης έκανε λόγο για στημένη ψηφοφορία και έπεισε το κοινό.

Πέρασε καιρός από την προηγούμενη φορά έπεσε έξω το προγνωστικό. Έκπληξη και μάλιστα μεγάλη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Survivor spoiler.

Ειδήσεις τώρα

Survivor – Τραυματισμός: Είδε «αστεράκια» ο χορογράφος!

Sportime – Αποκάλυψη – Διαιτησία: Το «φέσι» έχει φτάσει στο «γόνατο»

Το μαγικό κουμπί που λίγοι ξέρουν – Θα κάνετε οικονομία στη βενζίνη!

Διαδοχικά σκάνδαλα και άσεμνες φωτογραφίες σε πυρηνικό υποβρύχιο! 

 

Η συζήτηση για την ψηφοφορία έχει και συνέχεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 16/6 αποχώρηση: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί! ΕΚΠΛΗΞΗ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!