×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor spoiler έπαθλο 25/6: Ξεκαθάρισμα για τις νίκες!


    Sportime Team

Survivor spoiler έπαθλο 25/6: Ξεκαθάρισμα για τις νίκες!


Survivor spoiler έπαθλο 25/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το αποψινό επεισόδιο. Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Αφορά αγώνισμα επάθλου. Ένα από τα τελευταία στο φετινό Survivor. Συγκεκριμένα την ομάδα που όλα δείχνουν πως κερδίζει!

Survivor spoiler έπαθλο 25/6

Ασφαλώς και οι λίγοι, πάντα οι λίγοι, είναι που κάνουν τη ζημιά. Έγινε μεγάλος αγώνας από τη μεριά μου να πείσω ένα αθλητικό site με κατευθύνσεις που δεν έχουν σχέση με το Survivor να ανεβάζω όσα μαθαίνω. Με κόπο, με προσπάθεια, με καθημερινή επαφή με Άγιο Δομίνικο. Κάθε μέρα, σχεδόν από το ξεκίνημα. Spoilers, lives, αναρτήσεις, ενημερώσεις. Μπορεί να έχω υψηλό αίσθημα ρομαντισμού τελικά. Αλλά δεν περίμενα να παρασέρνει ένας και κόσμο που έχουμε στήσει τόσο καιρό παρεάκι. Δε βαριέσαι. Ξέρουν όλοι καλύτερα. Σαΐνια όλοι του διαδικτύου.

Survivor διαρροή Μπορά: ΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι! Πανηγυρίστε…

Ο καθένας έχει τις πηγές του. Η δική μας έχει συγκεκριμένη διείσδυση. Αν πέφτει έξω (σπάνια, αλλά συμβαίνει) θα πέσουμε κι εμείς. Βαρέθηκα να αναλύουμε τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει κενό στην ενημέρωση, διότι δεν ξέρουμε τι θα δείξει και πότε. Δηλαδή ένας χαμός. Στο τουρκικό τρέιλερ δείχνει δύο αγωνίσματα. Είναι και τα δύο αγωνίσματα για έπαθλο; Έχει χρόνο ο δικός μας να μας πει τι και πως.

Οριστικό! Στο Μπόντρουμ ο ελληνικός τελικός!

Οι πικρόχολοι ωραία σχολίασαν πως είχαμε πει για ντίσκο πως κερδίζει η μαύρη ομάδα. Αυτό μας είχε μεταφερθεί. Απόψε μας είπαν πως κερδίζουν οι άσπροι. Ξένος δάκτυλος είναι αυτός που μιλάμε, τρέχα γύρευε αν ξέρει τι δείχνει η ελληνική τηλεόραση και τι η τουρκική. Επειδή είναι δύσκολο να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες ας πούμε κάτι που δεν έχει γραφτεί. Μέχρι το τέλος των γυρισμάτων η άσπρη ομάδα κερδίζει ένα αγώνισμα επάθλου με σκορ 10-4. Έπαθλο μας είπαν πως είναι. Όχι ασυλία. Με σκορ 10-4. Το πρωί που ανέβηκε το κείμενο ποιοι πάνε Κόκο Μπόνγκο υποθέσαμε πως λένε γι’ αυτό. Δεν αποκλείεται να κερδίζουν οι άσπροι το δεύτερο έπαθλο και οι μαύροι τη ντίσκο. Στην Ελλάδα έχουμε και αγώνες κατάταξης άλλωστε. Μπορεί απόψε να δείξουν το ένα αγώνισμα και τους αγώνες. Στην Τουρκία δεν έχει βγει η τελική τετράδα, άρα θα χρειαστούν περισσότερο υλικό.

Δείτε το highlights από το επεισόδιο της Δευτέρας

Ελπίζω τώρα που τα βάλαμε στη θέση τους όλα, να λύθηκαν οι απορίες.

 

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  


Τελευταία Νέα