Ο ΟΦΗ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή και ήδη οι άνθρωποι του αρχίζουν να «τρέχουν» το πλάνο για την επόμενη μέρα.

Μια χρονιά… μαρτύριο, τελείωσε ουσιαστικά στη Λαμία για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί με τη νίκη τους στο «Α. Διάκος» εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League και όπως είπε και ο Νίκος Νιόπλιας το πάθημα πρέπει να τους γίνει μάθημα.

Ήδη οι άνθρωποι που «τρέχουν» την ομάδα του Ηρακλείου, από το βράδυ του Σαββάτου κιόλας, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Παπαπέτρου στη Λαμία, έχουν σηκώσει μανίκια και ετοιμάζουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους από Ελλάδα μεριά και όχι μόνο και μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής, καταθέτουν επίσημες προτάσεις.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει, οτι οι Κρητικοί βρίσκονται πολύ κοντά στην πρώτη τους μεταγραφική κίνηση. Βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Super League και… πέντε πάνω, πέντε κάτω, θα τα βρουν σύντομα και θα τον υπογράψουν.Η πρόταση που του έχει γίνει είναι αρκετά καλή.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα αργήσουν λίγο, αλλά το ζήτημα είναι να πέσουν οι… τζίφρες.