ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Ξάνθη

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε μερικές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (19:30) την Ξάνθη στον επαναληπτικό για τους «16» του κυπέλλου με το πρώτο ματς να είχε λήξει χωρίς σκορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε πως θα προβεί σε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής, σκέφτεται να αλλάξει ριζικά την τετράδα της άμυνας, σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος. Οι Τοροσίδης, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκας αναμένεται να είναι στα μετόπισθεν. Φυσικά ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ.

Στα χαφ δεν αποκλείεται να είναι εκ νέου οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, αν και υπάρχει και ο Νάτχο, που έχει τις πιθανότητες του.

Στα εξτρέμ ο Γιώργος Μασούρας δεν αποκλείεται να βρεθεί για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα και να είναι δεξιά. Αριστερά προορίζεται ο Ποντένσε.  Ο Φορτούνης θα έχει τον ρόλο του, ενώ ο Χασάν αναμένεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Φράνκο Σολδάνο αναμένεται να είναι στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Κάτι που πάντως θα ξεκαθαρίσει σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς, που αρέσκεται σε εκπλήξεις!

Ο Ολυμπιακός έχει σαν ρεαλιστικό στόχο, για κατάκτηση τροπαίου τη φετινή σεζόν, το κύπελλο. Με δεδομένο πως έχει δυσκολέψει το πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό είναι όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Ρέντη για το ματς με την Ξάνθη. Το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι επικίνδυνο και ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει τις παγίδες και να συνεχίσει την πορεία του στο κύπελλο.

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Ντιναμό Κιέβου

Ολυμπιακός: Η τελευταία κίνηση της Σέλτικ για Ομάρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!