Ο Αλγκασίμ Μπα είναι από τους παίκτες που έχει πάνω του το βλέμμα του ο Πέδρο Μαρτίνς, γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του και πολλά είναι τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν. Ανάμεσα τους και ο Αλγκασίμ Μπα. Για τον οποίο ο Μαρτίνς περιμένει να δει αυτά που υπάρχουν στον… φάκελο του.

Ο νεαρός επιθετικός μέσος αποκτήθηκε πριν από τρεις μήνες. Θεωρείται ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και σε αυτόν, το βλέμμα του στραμμένο.
Ακόμα είναι νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε. Αλλά η πρώτη εικόνα αναφέρει πως πρόκειται για έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή.

Που έχει τεχνική, μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία, αλλά χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Οι επόμενες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και για τον Αλγκασίμ Μπα.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ήταν διπλές από την πρώτη μέρα.

Με την μπάλα να είναι στο επίκεντρο. Είναι συνδυασμός ασκήσεων φυσικής κατάστασης που περιλαμβάνει και μπάλα.

Δεν λείπει και η τακτική με τον Πορτογάλο τεχνικό να το κάνει αυτό στις προετοιμασίες του. Δουλεύει με το καλημέρα πάνω στα κομμάτι που θέλει, σχετικά με την τακτική.

Και αν για τους θεωρητικά παλιούς, αυτά είναι μια εύκολη υπόθεση, για τους νέους δεν είναι.

Το παλεύουν για να αφομοιώσουν αυτά που θέλει ο Μαρτίνς. Γιατί πολλοί από αυτούς κρίνονται και θα κριθούν στην συνέχεια.

Η μπάλα θα είναι αναπόσπαστο μέλος, όλο το διάστημα που θα μείνουν στο Ρέντη. Μέχρι να φύγουν για την Αυστρία, στις 25 του μήνα.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: Βάζουν στο κόλπο και την Γουλβς

Ολυμπιακός: Ο εξτρέμ που ψάχνει και ο Ονιεκούρου