Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετώπισε ξαφνικά στο ματς με την Νέφτσι αλλά και τα νέα παιδιά που έβαλε.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπως ακριβώς το περιμέναμε. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα τις τελεταίες 48 ώρες και το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Τελευταία στιγμή προέκυψαν θέματα τα οποία άλλαξαν τα σχέδιά μας σε μεγάλο βαθμό. Όπως και κατά τη διάρκεια του αγώνα με Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και έντονο και έτσι πιστεύουμε θα είναι και το δεύτερο ματς. Έχει αξία αυτό το 1-0, αλλά θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να τα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα. Σίγουρα όμως θα είναι έντονο και δύσκολο όπως ήταν και το αποψινό, είπε αρχικά.

Τα νέα παιδιά

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα νέα παιδιά που έπαιξαν. Και δεν ήταν λίγα. Για να απαντήσει σχετικά:

«Ξεκάθαρα ήταν ένα δείγμα για το μέλλον. Όπως όλοι γνωρίζουν θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νεους ποδοσφαιριστές. Είναι ευχάριστο ότι μπόρεσαν να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να ανταποκριθούν. Ψάχνουμε όλοι να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν. Είμαστε ικανοποιηένοι γιατί τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Θα θέλαμε να ήταν σε άλλες συνθήκες η ευκαιρία τους, ωστόσο ήταν μία όμορφη έκπληξη με αυτό που είδαμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ένα ματς με δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικό τρόπο».

Τέλος για την ρεβάνς και την κατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νέφτσι δήλωσε:

«Έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε προπόνηση εκτός έδρας. Ο Χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος και θέλουμε να δουλέψουμε την τακτική μας και όχι μπροστά στις κάμεερες εκεί. Θα κάνουμε προπόνηση στο Ρέντη και μετά θα ταξιδέψουμε. Ο χρόνος είναι λίγος και χρειαζόμαστε αυτήν την έξτρα προπόνηση. Οι συνθήκες εκεί ξέρουμε ότι το χόρτο είναι σχετικά καινούργιο, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό ότι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα θα προετοιμαστεί καλά για να προσαρμοστεί όπως πρέπει στο ματς αυτό».