Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφή με τη Γουλβς για τον Ζοσέ Σα.

Αυτό το οποίο έχει κυκλοφορήσει είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους για τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, νούμερο το οποίο για τους Άγγλους δεν είναι απαγορευτικό. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει προχωρήσει, ακόμη τουλάχιστον, τόσο πολύ το θέμα.

Όμως έχουν ήδη αρχίσει να «παίζουν» και σενάρια για αντικαταστάτη του Σα, σε περίπτωση που φύγει από τους Πειραιώτες με μεταγραφή.

Ένα από τα ονόματα το οποίο υπάρχει στη λίστα, είναι αυτό του Κρίτσιουκ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπελενένσες.

Παίκτη τον οποίο γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού ήταν στην Πορτογαλία και γενικότερα υπάρχει άποψη για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα στην ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που κοιτά ο Ολυμπιακός την αγορά της Πορτογαλίας και ο Κρίτσιουκ είναι μία από τις περιπτώσεις αυτές…

«Νέα πρόταση 1.5 εκατ. για Φεγκουλί»!

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής