×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός μεταγραφές 24/6: Όλα όσα έγιναν για Σεμέδο


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός μεταγραφές 24/6: Όλα όσα έγιναν για Σεμέδο


Ολυμπιακός μεταγραφές 24/6: Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει το Νο1 για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Το Sportime στην έντυπη έκδοση της Δευτέρας αναφέρει όλα όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έφτασε σε σημείο να συζητάει ακόμα και για την αγορά του 25χρονου κεντρικού αμυντικού. Κάτι που δείχνει το πόσο θέλει να τον κάνει δικό του. Αλλά και να επενδύσει πάνω του.

Με βάση τις πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μια ανάσα από το να δώσουν τα χέρια με την ισπανική ομάδα.

Μάλιστα οι επαφές είχαν να κάνουν, αρχικά, με αγορά του 60-70% των δικαιωμάτων του Ρούμπεν Σεμέδο. Στην πορεία των διαπραγματεύσεων, η Βιγιαρεάλ ήταν διαλλακτική ακόμα και να δώσει το 100% με ένα λογικό τίμημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν θετικός σχεδόν σε όλες τις λογικές απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας. Και το θέμα φαινόταν θα είχε άμεση θετική κατάληξη.

Ωστόσο την τελευταία στιγμή η Βιγιαρεάλ ζήτησε μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης. Πάνω εκεί που οι δύο σύλλογοι θα αντάλλαζαν τα απαραίτητα έγγραφα με τις υπογραφές, ήρθε αυτή η νέα απαίτηση της Βιγιαρεάλ να τα χαλάσει όλα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως κάνει πίσω και το θέμα πήρε τη συγκεκριμένη αρνητική τροπή.

Ολυμπιακός μεταγραφές 24/6: Ομοιότητες με Γκιλιέρμε

Μια κίνηση, που όμως είχε κάνει και στην περίπτωση του Γκιλιέρμε. Και στο τέλος δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός.

Γι’ αυτό και είναι πολλοί αυτοί που αναφέρουν πως το θέμα δεν έχει κλείσει.

Η Βιγιαρεάλ, στην παρούσα φάση, δεν έχει καλύτερη πρόταση. Ενώ η ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ, που έβαλε η Σπόρτινγκ, για ενδεχόμενη πώληση σε άλλη μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας, φρενάρει μια τέτοια μετακίνηση.

Έτσι ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει δείξει τέτοιο ενδιαφέρον και μάλιστα βρέθηκε κοντά στο να τον αποκτήσει.

Όσο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, όλα είναι συμφωνημένα. Ο 25χρονος άσος έχει πει το ναι στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Και περιμένει τις εξελίξεις.

Αναφορικά με τις δικαστικές του υποθέσεις, δεν υπάρχει ανησυχία. Το δικαστήριο του Σεπτεμβρίου για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, δεν αποτελεί εμπόδιο. Γιατί έχει βρεθεί νομική λύση.


Τελευταία Νέα