×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σιαμπάνης: Στην Αγγλία με φανέλα Νότιγχαμ (pic)


    Δημήτρης Μαργωμένος

Σιαμπάνης: Στην Αγγλία με φανέλα Νότιγχαμ (pic)


Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, κάτι που φρόντισε να ανακοινώσει ο ίδιος μέσω των social media. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, την Πέμπτη, έγραφαν για τον 19χρονο τερματοφύλακα.

Ανέφεραν ότι είχαν γίνει όλες οι διαδικασίες για να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Χωρίς να ανακοινώνεται κάτι από τη μία ή την άλλη ομάδα.

Τελικά όμως η μετακίνησή του ολοκληρώθηκε, με τον ίδιο να το κάνει γνωστό στα social media. Δημοσιεύοντας φωτογραφία του με φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Την ημέρα μάλιστα που η Νότιγχαμ αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Λιντς. Ένα από τα πιο κλασσικά ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ.

Έτσι ο Ολυμπιακός τελείωσε και με το θέμα του 19χρονου τερματοφύλακα. Ο οποίος είχε τεθεί εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Και οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν να βρουν ομάδα για να δοθεί δανεικός. Προκειμένου να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί μέσα από τους αγώνες.

Δεν αποκλείεται πάντως στη Νότιγχαμ να αγωνιστεί με το τμήμα κάτω των 23 ετών. Με την οποία είχαν δώσει και φιλικό πρόσφατα οι Νέοι του Ολυμπιακού στην Αγγλία. Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» πιτσιρικάδων στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ.

Έτσι ο Μάριος Σιαμπάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.


Τελευταία Νέα