×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βέρα: Ένας «σκύλος» με το μυαλό του Καμπιάσο (video)


Αλέξανδρος Χρηστάκος

Βέρα: Ένας «σκύλος» με το μυαλό του Καμπιάσο (video)


Ο Φάουστο Βέρα είναι το νέο ταλέντο που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός στην Αργεντινή. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο 6άρι, που χαρακτηρίζεται «σκύλος» στο κέντρο με το μυαλό του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος ανήκει στην Αρχεντίνος. Είναι προϊόν των ακαδημιών της και το 2017 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Από τις ακαδημίες της Αρχεντίνος έχει βγει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά και ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο τελευταίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα, ενώ αποχώρησε από την ενεργό δράση, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Βέρα, έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Καμπιάσο. Πρώτα από όλα το μυαλό του, αλλά και το γεγονός πως βρίσκεται παντού, στο κέντρο για να κόψει και να μοιράσει.

Του έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό του… σκύλου, για τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλεται στο κέντρο.

Είναι εξαιρετικός στα κλεψίματα και στο να κλείνει τρύπες, δίνοντας μεγάλες βοήθειες στην αμυντική λειτουρογία.

Το ποσοστό σε σωστές πάσες είναι πάνω από 70% και μπορεί με ευκολία να βγάλει κάθετες και να μοιράσει την μπάλα, χωρίς λάθη.

Εκείνο που πρέπει να βελτιώσει είναι οι μακρινές μπαλιές, που έχει ένα θέμα. Κάτι το οποίο δουλεύει, το τελευταίο διάστημα.

Γενικότερα είναι ένα μηχανάκι στο κέντρο, ενώ τελευταία, ιταλικό αφιέρωμα τον παρομοίασε με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που πλέον ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Βέρα – Αρχεντίνος – Εθνικές ομάδες

Ο Βέρα έκανε το ντεμπούτο του, με την πρώτη ομάδα της Αρχεντίνος, το Νοέμβριο του 2018 απέναντι στην ήττα με 2-1 από την Τίγκρε. Τότε τεχνικός της Αρχεντίνος ήταν ο Εζέκιελ Καρμπόνι.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια με την Αρχεντίνος, το ένα ως βασικός. Μάλιστα η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Έχει περάσει από την Κ17 της Εθνικής Αργεντινής, χωρίς να παίξει. Ακολούθησε η Κ20 όπου έπαιξε σε 11 παιχνίδια.

Τελευταία μετέχει στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής. Ηταν στην αποστολή της για το πρόσφατο φιλικό με το Μεξικό (2-2), όπου ήταν βασικός.

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras