Όλοι αναρωτιούνται τι θα αποφασίσει ο Βασίλης Σπανούλης κι αν το παιχνίδι με την Χίμκι στο ΣΕΦ θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. Σε αυτή την… αγωνία ήρθε να προστεθεί και ένα story της Ολυμπίας Χοψονίδου που «άναψε» φωτιές.

Για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη τα έχουμε ξαναγράψει. Ότι δηλαδή την Παρασκευή (9/4) πιθανότατα να έχουμε έναν ιστορικό αγώνα μπροστά μας αν ο αρχηγός της ομάδας θελήσει να πει «αντίο» στην υπέρλαμπρη καριέρα του. Η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, είχε όρεξη και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που τις έκαναν ακόλουθοι της στο Instagram.

Μια από τις ερωτήσεις είχε να κάνει για το πως νιώθει που πλησιάζει το τέλος της καριέρας του αρχηγού του Ολυμπιακού και εκείνη απάντησε: «Πώς νιώθεις που πλησιάζει το τέλος του Βασίλη από τα παρκέ; Εγώ θέλω να βάλω τα κλάματα», με την Ολυμπία να λέει: «Έλα, δύο χρόνια θα κλαις; Άστο για τότε».

Επειδή εύκολα μπορεί κάποιος να το παρερμηνεύσει η Ολυμπία πρόσθεσε και μερικά gifs όπως: «Just kidding», «#NOT” και «Let’s get serious» για να πει δείξει πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα πλάνα του Σπανούλη.

Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κάποια πλάνα για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ο Κώστας Κεντέρης έγινε έργο τέχνης!

Τα καλύτερα ρόλερ πατίνια για τα παιδιά!